Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Goedkope fiets nodig? Scoor een tweedehandsje

Is jouw fiets kapot, gestolen of inmiddels wel een keertje aan vervanging toe, maar ben je niet van plan om veel geld uit te geven voor een nieuwe tweewieler? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou gevonden. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Een snelle en veilige oplossing

Uiteraard heb jij snel weer vervoer nodig als er iets aan jouw huidige fiets mankeert. De fiets moet echter wel veilig genoeg zijn om hem in het verkeer te gebruiken. Je hebt niks aan een fiets die alleen maar problemen oplevert. Daarom adviseren wij een kijkje te nemen tussen het aanbod tweedehands fietsen van Roto Tweewielers. Hier worden de meest uiteenlopende tweedehands fietsen aangeboden van bekende topmerken zoals Gazelle, Cortina en Sparta. Daarnaast vind je hier ook tweedehands e-bikes voor een zachte prijs.

Strenge controles

Elke fiets die de fietsenwinkel in Deventer in het assortiment aanbiedt is van tevoren zorgvuldig gecontroleerd. Op deze manier kunnen zij jou garanderen, dat jij een tweedehands fiets van een goede kwaliteit koopt. Om de levensduur van de gebruikte fiets te verlengen is het slim om de tweewielers jaarlijks te laten controleren door de specialisten. Zij lopen de complete fiets voor je na en herkennen eventuele schade daardoor vroegtijdig. Daardoor kan de fiets snel gerepareerd worden zodat jij veilig kunt rijden.

Reparatieservice aan huis

Wanneer jij een tweedehands fiets in Deventer bij Roto Tweewielers koopt, profiteer je van een uitstekende service. Gaat er onverhoopt iets kapot, dan komen de specialisten bij jou thuis of op het werk langs om jouw tweewieler te repareren, mits je binnen een straal van 15 km bij de fietsenwinkel in Deventer vandaan woont. Een lekke band, een slag in je wiel of kapotte ketting is daardoor binnen no time verholpen. Duurt de reparatie een keer wat langer, maar je hebt de agenda vol met afspraken staan? Maak dan zo lang gebruik van een handige leenfiets zodat je geen afspraken hoeft te verschuiven.

 

https://www.rototweewielers.nl/