Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

4 manieren om je humeur te verbeteren

4 manieren om je humeur te verbeteren

Je humeur kan veranderen van dag tot dag. Iedereen heeft wel eens een slechte dag en dat is helemaal niet gek. Maar blijf je hangen in dit slechte humeur en merk je dat het dagen of misschien wel weken doortrekt? Dan is dit geen goed signaal. Tijd om actie te ondernemen! Je stemming ligt namelijk niet buiten je controle. Je kunt genoeg doen om jezelf op te vrolijken en je humeur te verbeteren. In deze blog leggen wij je uit hoe je door middel van 4 verschillende manieren je humeur kan verbeteren.

 

  1. Positieve energie is gelijk aan een positief humeur

Je omgeving kan een grote invloed hebben op jouw humeur. Omring jij jezelf met mensen die vaak zeuren en negatief zijn, dan zal jij hier zelf ook niet vrolijker van worden. Zorg daarom dat jij je omringt met mensen die positief in het leven staan en waarbij het glas altijd halfvol is. Je zult zien dat dit een positieve invloed heeft op jouw humeur.

 

  1. Schrijf op wat je dwars zit

Zit je niet lekker in je vel? Dan kan het opluchten om even je ei kwijt te raken. Het kan zijn dat je geen zin hebt om erover te praten en dat is heel normaal. Toch is het slecht je gedachten op te kroppen. Het kan in zo’n geval goed helpen om alles op te schrijven waar je mee zit. Door alles op te schrijven wat je dwars zit met pen en papier is het makkelijker om je gedachten een plek te geven. Naast dat dit je humeur goed zal doen, zal dit tevens een positieve invloed hebben op je nachtrust.

 

  1. Beloon jezelf

Durf jezelf te belonen wanneer je persoonlijke doelen behaald hebt. Wanneer je niet zo lekker in je vel zit, kan je er soms behoorlijk tegenop zien om de simpelste taken te doen. Dus beloon jezelf wanneer je vervelende taken volbrengt. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de badkamer of door gewoon even de was doen. Beloon jezelf na afloop met een lekker gerecht of een heerlijke snack. Dit zal je een voldaan gevoel geven waardoor je er een gewoonte van wil maken.

 

  1. Dutch Micro Dosing paddo’s

Zoek je een snelle en makkelijke manier om je humeur een positieve boost te geven? Met microdosing op medicinale paddo’s zal je je in no time beter voelen. Door een kleine dosering medicinale paddo’s tot je te nemen, ook wel microdosing genoemd, zal je louter de positieve effecten voelen waardoor je je vrolijker en opgewekter zal voelen. Benieuwd? Neem eens een kijkje op de website van Dutch Micro Dosing!

 

https://dutchmicrodosing.com/