Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een geslaagd feest: kies voor karaoke

Een feestje op de planning staan en wil je zorgen dat het een geslaagd feest is met volop gezelligheid? Organiseer dan een karaoke feest! Vaak is het begin van karaoke altijd een beetje onwennig, iedereen kijkt de kat uit de boom. Maar als je een klein groepje hebt verzameld, dan gaat de rest eigenlijk vanzelf. Stap met een paar vrienden naar voren, kies een mooie meezinger en zing uit volle borst. Heb jij wel zin in een avond vol gezelligheid en muziek? Organiseer dan een karaoke avond. Om je karaoke feest te laten slagen heb je een aantal onderdelen zeker nodig. 

Karaoke playlist 

Hier kunnen we natuurlijk niet omheen, een goede karaoke playlist met heerlijke meezingers. Ga voor tophits van nu, all-time classics of een heerlijke foute guilty pleasure. Kijk bijvoorbeeld ook in het genre Nederlandstalig. Naast onze adviezen, kun je ook een heleboel playlists online vinden. Kijk maar eens op YouTube of Spotify. Hier staan veel playlists op die voor een geslaagde karaoke avond zorgen!

Karaoke set 

Nu je een geschikte playlist hebt gevonden, is het tijd voor een karaoke set. Het voordeel van een karaoke set? Ze zijn vaak voorzien van een echo effect. Dit zorgt ervoor dat de platte zang een boost krijgt. Een karaoke set is niet compleet zonder een mooie microfoon. Ga helemaal los met de microfoon in je hand en zing de sterren van de hemel. Iedereen mag tenslotte je zangkunsten horen, zing je vals of redelijk goed? Het maakt voor de karaoke avond niet uit.

Scherm 

Oké we hebben een goede playlist, hebben een karaoke set… Wat we nog missen is een scherm. Velen van ons hebben nog wel eens wat moeite met de songtekst te onthouden. Je wil natuurlijk niet dat de zangers en zangeressen stil zijn, omdat ze de tekst niet helemaal weten. Dit los je eenvoudig op door een scherm te gebruiken. Je kondigt de nummers via het scherm aan en toont de lyrics. 

Een karaoke set bestellen 

Karaokesets voor vermaak en voor professioneel gebruik kun je het beste bij een speciaalzaak kopen. Maxiaxi is zo’n speciaalzaak voor allerlei licht- en geluidsoplossingen. Of je nu op zoek bent naar dj-gear, een platenspeler of een speaker, Maxiaxi heeft vast een geschikt apparaat voor jou. Kijk voor jouw karaokeset op de website. 

https://www.maxiaxi.com/