Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een voertuigvolgsysteem installeren

Wil je altijd graag met alles overzicht behouden? Houd je van controle en zie je graag wat er allemaal gebeurt met jouw voertuig? Dan is het verbruik hiervan erg belangrijk om goed bij te houden. Om tijd te besparen kun je dit zo efficiënt mogelijk doen, maar daar moet je wel eerst in investeren. JE kunt namelijk gebruik maken van een voertuigvolgsysteem. Dit systeem van Linqo geeft jou alle informatie wat je nodig hebt om al het verbruik bij te houden

Meer informatie over een voertuigvolgsysteem van Linqo?

Eerst leggen we even uit wat een voertuigsysteem nou eigenlijk is. Een voertuigvolgsysteem is een systeem waarmee de auto snel en gemakkelijk getraceerd kan worden. Wanneer komt het goed van pas? Bijvoorbeeld bij diefstal, maar het biedt ook tijdens alledaagse werkzaamheden inzicht in de snelheid die gereden wordt, de route en de gereden tijd. Door middel van gps monitoring kan er goed bijgehouden worden waar er precies gereden is. Alle inzichten op verschillende locaties worden getoond, zodat je alles kunt inzien.

Je wagenpark indelen

Het indelen van een wagenpark is altijd tijdrovend, maar met het voertuigvolgsysteem is dat verleden tijd. Je hebt met dit systeem inzicht in de tijdsduur van de gemaakte ritten, wie er betrokken zijn, welke locaties er bezocht worden en ga zo maar door. Hierdoor kun je je planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassingen maken waar nodig is. De administratie wordt hierdoor een stuk gemakkelijker en het scheelt jou aanzienlijk in tijd. Door de koppeling tussen hardware en software hoeft jouw personeel het niet meer handmatig bij te houden.

Gemakkelijk te installeren

Wil je dit voertuigvolgsysteem graag installeren? Dat kan! Bezoek de website van Linqo en neem contact met ze op! Zij sturen vervolgens één van hun monteurs jouw kant op. Binnen een kwartier hebben ze dit systeem gemakkelijk in het desbetreffende voertuig geïnstalleerd. Ook kunnen ze eventueel assisteren de softwareprogramma-installatie. Nieuwsgierig geworden? Om een beeld te krijgen van wat je straks in één app ziet als het gaat om gegevens van je voertuigen en medewerkers, bieden we graag een demoversie aan. Vragen of meer informatie nodig? Neem contact op met Linqo per mail, telefoon of het contactformulier.

 

https://linqo.nl/toepassingen/voertuigvolgsysteem/