Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

24/7 support bij Think4

We willen allemaal onze ambities waarmaken, nieuwe dromen uitstippelen en bedrijfsdoelen halen. Dit lukt alleen als er ook support is van professionele zakenpartners. Wij vinden dit zelf erg belangrijk en willen u daar graag kennis mee laten maken. Daarom helpen wij u 24/7 met IT gerelateerde onderwerpen. Door onze vakkennis kunnen weten we snel wat noodzakelijk is én bent u snel geholpen met ons advies. Meer weten over onze 24/7 support? U leest het hier.

Een persoonlijke accountmanager

Tevens heeft u bij Think4 een persoonlijke accountmanager. Eén aanspreekpunt die zicht met uw IT bezighoudt. Onder andere wordt voor u een helder plan gemaakt die uw IT-mogelijkheden in kaart brengt. Doelgericht werken we aan de IT-doelen, zodat u zich kunt focussen op al die mooie ambities en andere doelen.

24/7 support

Ook na werktijd kan het gebeuren dat er IT-gerelateerde problemen ontstaan. Daarom bieden wij onze 24/7 support aan, zodat wij ook buiten kantooruren om uw problemen kunnen oplossen. Het kan namelijk een groot negatief effect opleveren wanneer sommige problemen niet direct worden opgelost dus wij staan daarom ook snel voor u klaar. Wij zijn proactief en daadwerkelijk betrokken bij uw organisatie, dus Think4 is voor u de beste oplossing. Wij hopen dat uw hart sneller gaat kloppen van alle oplossingen voor uw organisatie, dus neem eens alle mogelijkheden door. Wij vertellen u er graag meer over. Een eerlijke en open communicatie vinden wij daarbij erg belangrijk.

Alle oplossingen van Think4

Onze overige IT oplossingen? Naast de 24/7 support bieden wij u het hele totaalpakket met onder andere wireless networking, Office 364, Clouddiensten, online backup en Dropbox business. Hierdoor wordt alles veilig en goed geregeld voor uw bedrijf en zijn al uw bestanden veilig opgeslagen. Mocht er hierna nog iets gebeuren, kunt u uiteraard weer contact opnemen met de 24/7 support die vervolgens voor u klaar staan.

Kom in contact met onze 24/7 support

Wilt u meer weten over het 24/7 support van Think4? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze specialisten. Wij hebben namelijk net uitgelegd dat wij beschikken over vakkennis en dat willen we graag met u delen. Wacht dus niet te lang en neem gerust contact met ons op bij IT-gerelateerde onderwerpen en bel 088- 21 77 575 of laat uw gegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op om u te voorzien van mogelijkheden wat betreft een online back-up voor uw bedrijfskritische data.

https://www.think4.nl/