Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Lifecoaching in de omgeving van Deventer

Afgelopen jaar overleed één van mijn kinderen in Deventer na een lang ziektebed. Het hele gezin was er kapot van. Na haar overlijden wist ik niet meer goed wie ik was en wat ik wilde. Maandenlang waren we druk met haar verzorging. Nu ineens was ze er niet meer. Zo raar! Ik besloot na een paar maanden om toch maar professionele hulp in te schakelen. Zo kon het immers niet langer. Vanuit de positieve psychologie wordt hier gefocust op het nu, maar ook op de toekomst. Deze lifecoaching is zeer laagdrempelig en praktisch. Hierbij wordt gebruik gemaakt van psychosociale therapie in Zwolle.

Weer terug in balans dankzij lifecoaching

Ik ben door het overlijden van mijn jongste dochter enorm uit balans of koers geraakt. Ik wist gewoon bepaalde – voor veel mensen de meest simpele – antwoorden niet meer. Wie ben ik en wat vind leuk om te doen? Dankzij deze lifecoach is de balans in mijn leven weer hersteld. Ik weet de antwoorden op die eigenlijk hele simpele vragen weer. Ik heb mijn leven weer compleet ingericht zoals ik dat wil. Ontspannen, vol met liefde en kostbare tijd voor mijn gezin. Mijn gezin is het allerbelangrijkste. Woon je in Utrecht of Groningen.

https://www.volkerinkenpartners.nl/