Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Trauma opleiding volgen?

Lijkt het jou fantastisch om onze hulpdiensten en andere bedrijven te kunnen ondersteunen in hun BHV- of calamiteitentrainingen? Dat zou iedereen kunnen doen als trauma-acteur of Trainingsacteur. Om dit te kunnen doen, dien je een trauma opleiding te volgen en dat kan via Grip5.

Waarom zijn trauma-acteurs belangrijk?

Dankzij menselijke trauma-acteurs worden de trainingen voor hulpdiensten en andere bedrijven veel realistischer. Mensen die een trauma opleiding hebben gevolgd, kunnen slachtoffers spelen met echte reacties, uitdrukkingen van pijn, zichtbaar letsel (gegrimeerd) en antwoord geven op vragen van hulpverleners tijdens de training. Vanzelfsprekend is deze interactie en echtheid er niet met oefenpoppen.

Wil jij graag als trauma-acteur de kwaliteit van dergelijke trainingen verhogen? Na de trauma opleiding ga je het geleerde toepassen in trainingen voor organisaties zoals Defensie, waterschappen, Rijkswaterstaat en ProRail. Maar ook voor hulpverleningsdiensten zoals Brandweer, Politie, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en gemeenten.

Neem contact op met Grip5

Voor meer informatie of voor hetinschrijven bij een opleiding van Grip5 kun je via de website contact opnemen. Maak duidelijk dat jij graag de trauma-opleiding wilt volgen en Grip5 zal jou gaan opleiden, zodat je daarna ingezet kunt worden als trauma-acteur om mensen beter te helpen trainen.

https://grip5.com/