Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Drie manieren om geld te sparen

Consumeren, consumeren en nog eens consumeren. Dat is de maatschappij waarin wij leven. Het geld gaat er sneller doorheen en er is weinig overzicht in waar al dat geld naartoe gaat. Aan het einde van de maand sta je weer bijna in het rood tot je salaris binnenkomt. Hoe kun je dat nou voorkomen en meer te sparen in de maand?

 

Koop een huis 

Een huis kopen kost geld, een heleboel geld! Het kopen van het huis, makelaarskosten, notaris en nog veel meer maar op de lange termijn kan jij er wel eens flink op vooruitgaan. Het kopen van een huis kan een goede investering zijn om hem na tientallen jaren te verkopen met winst. Die winst kun je beleggen in aandelen, crypto of op je bankrekening houden. Of juist weer beleggen in een andere woning. 

 

Maak spaarpotjes aan 

Jij werkt hard, je probeert zoveel mogelijk te sparen en crypto is niet helemaal jouw ding. Je vindt het risico te groot en wil je geld niet verliezen. The classic way – sparen op je bankrekening is nog altijd niks mis mee. Het mag dan wel minder waard worden, maar een extraatje achter de hand is nooit verkeerd! Bij de meeste banken kan je namelijk spaarpotjes instellen. Via de App kan je gemakkelijk voor ieder doeleind een ander spaarpotje aanmaken. Heel handig en overzichtelijk! Als je deze periodiek instelt voor ieder spaarpotje, heb je een vast bedrag wat je spaart per maand en geef je het minder snel uit!

 

Crypto 

Je kent het misschien wel: crypto munten. Het is digitaal geld dat niet gereguleerd wordt door een overheidsinstantie of centrale bank. Zonder dat jij het misschien door hebt of weet van hebt, worden jouw langgespaarde centen minder waard. De rente is laag en de inflatie hoog. De rente die jij uitgekeerd krijgt van de bank is lager dan de percentuele waardedaling van jouw geld. Dat betekent dat jouw geld ten opzichte van de inflatie alleen maar minder waard wordt. Je kan een deel van je geld investeren in crypto munten. Als de koers stijgt, maak jij winst. Hier vind je de recente Bitcoin prijzen

 

https://anycoindirect.eu/nl