Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Bij dit bedrijf laat u een volledige meerjarenonderhoudsplanning opstellen

Wilt u een nieuw pand kopen? Daarbij hoort ook een bouwkundige keuring. U wilt namelijk wel weten in wat voor conditie het gebouw is en wat er nog gerenoveerd, onderhouden of hersteld moet worden. Bij Zogekeurd kunt u verschillende soorten keuringen aanvragen voor ieder soort gebouw. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wanneer u een gebouw definitief gekocht heeft. Hier leest u alles over de verschillende soorten diensten van dit bedrijf, waaronder de meerjarenonderhoudsplanning.

Een bouwkundige keuring

Bij een bouwkundige keuring wordt de huidige conditie van een woning of pand vastgesteld. Er wordt gekeken naar alle zichtbare onderdelen van het huis en of hier gebreken aan zijn. Na een bouwkundige keuring van een ervaren inspecteur ontvangt u een uitgebreid rapport. U krijgt hierdoor meer inzicht in de staat van uw pand. U kunt op basis van de keuring bijvoorbeeld renovaties en/of onderhoud uitvoeren.

Een meerjarenonderhoudsplanning

Bij een meerjarenonderhoudsplanning wordt er ook een keuring uitgevoerd. Alle onderdelen van een pand worden goed bekeken en geïnspecteerd. Op basis hiervan wordt een advies opgesteld over de renovaties en het onderhoud van het huis op de lange termijn. U ontvangt een meerjarenonderhoudsplanning voor de komende 15 en 30 jaar waarin in detail beschreven staat wanneer welke onderdelen aan onderhoud toe zijn. U ontvangt hierbij ook een kostenoverzicht per onderdeel. U weet dus precies hoeveel u ieder jaar kwijt bent aan het onderhoud van uw huis. U kunt dan vroegtijdig deskundige bedrijven inhuren om dit onderhoud uit te voeren. Zo blijft uw pand in perfecte conditie.

Energielabel aanvragen

Bij Zogekeurd kunt u ook terecht wanneer u een energielabel wilt aanvragen voor uw gebouw. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een pand is. Hierbij wordt het pand gecontroleerd en wordt er een energielabel voor u geregeld. Dit label voldoet aan alle officiële eisen, wet- en regelgevingen. Met een energielabel krijgt u meer inzicht in de energiezuinigheid en duurzaamheid van uw pand.

https://www.zogekeurd.nl/