Pcbrehoboth
Image default
Winkelen

5 pluspunten van de keuze voor domed labels

Domed labels zijn vrijwel overal te vinden, omdat ze een populaire optie zijn voor veel verschillende bedrijven, groot of klein. De reden hiervoor is dat er veel voordelen zitten aan het kiezen voor custom domed stickers en badges, vooral als u wilt dat uw klanten uw merk opmerken.

 

We hebben al gezien hoe domed labels uw bedrijf kunnen helpen, maar nu gaan we dieper in op de redenen hierachter. Wat zijn de specifieke voordelen die domed producten kunnen bieden? Wat krijg je als je kiest voor domed labels?

1. Aantrekkingskracht van je product of dienst

Het valt niet te ontkennen dat koepelvormige etiketten aantrekkelijk en opvallend zijn, en dat is precies wat u nodig hebt als u wilt dat mensen de aandacht trekken. De 3D-esthetiek voegt diepte toe aan het product en draagt enorm bij tot deze aantrekkingskracht, die nog wordt versterkt door de glanzende uitstraling van het etiket.

 

De esthetische waarde van deze producten is dus hoog, want door ze te domeren kan een toch al geweldig uitziend etiket naar nieuwe hoogten worden getild.

2. Luxueuze feeling

Een van de leuke dingen van dit soort etiketten is dat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot het glanzende, gladde gevoel van koepelvormige etiketten en badges, wat fantastisch is, want het zorgt ervoor dat ze ze willen aanraken. Dit draagt natuurlijk bij aan hun verkoopbaarheid!

3. Domed labels gaan enorm lang mee

Gedompelde etiketten zijn ongelooflijk stevig en duurzaam, zodat ze heel lang meegaan. Bovendien zijn ze ongelooflijk nuttig om uw merk te beschermen tegen krassen, vervaging en verkleuring, maar ook tegen vuil, chemicaliën, UV-licht en slechte weersomstandigheden.

 

Ze zijn daarom ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen, want ze worden niet troebel en blijven jarenlang helder en zichtbaar

4. Veelzijdigheid

Domed labels kunnen door veel industrieën in verschillende omgevingen worden gebruikt – en op een reeks producten – waardoor ze ongelooflijk veelzijdig zijn. Als u ze bijvoorbeeld op een machine, op een huishoudelijk apparaat of op een motor wilt plaatsen, kunt u er zeker van zijn dat u dat kunt doen, aangezien domestickers bijna overal kunnen worden geplaatst.

5. Dimensionaliteit

Het 3D-element van een koepelvormige sticker biedt naast een geweldige esthetiek iets bijzonders. De dimensionaliteit helpt om uw logo, tekst of merk op te laten vallen. Het is cruciaal dat uw boodschap uniek is en eruit springt, want u onderscheiden van de concurrentie kan u een boost in winst geven als het op zaken aankomt. Een label of badge doming kan helpen om het interessanter en eigentijdser te maken.

 

https://www.domingstickers.nl/producten/bootnaam-stickers/