Pcbrehoboth
Image default
Winkelen

Vloertegels en wandtegels van uitzonderlijke kwaliteit

Bent u op zoek naar nieuwe vloertegels om de inkomhal een nieuwe uitstraling te geven? Of zijn de wandtegels in de badkamer echt aan het eind van hun leven en wilt u een flinke renovatie uitvoeren? Wat voor tegels u ook ziet, bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk hebben ze een zeer grote collectie met kwalitatieve stenen voor iedere toepassing. Ook zijn er verschillende tegels voor iedere inrichting. Houdt u van wandtegels met een landelijke, rustieke uitstraling? Dan kiest u voor robuuste stenen in natuurlijke kleuren. Bent u eerder fan van een moderne inrichting? Kies dan voor in het oog springende motieven of juist pikzwarte tegels voor een extra sterk contrast.

Wat is het grote verschil tussen wandtegels en vloertegels?

Het grootste verschil tussen wandtegels en vloertegels is dat vloertegels een veel grotere belasting aan moeten kunnen dan wandtegels. Denk hierbij niet alleen aan zware meubels, maar ook gewoon aan de dagelijkse slijtage van over de vloer lopen. Daarnaast hebben veel vloertegels een bepaalde afwerking om slippen te voorkomen. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid, maar is uiteraard niet nodig bij wandtegels. Wanneer u gaat kijken voor vloertegels in de badkamer, is deze anti-slipwerking helemaal belangrijk! Bij vocht is het namelijk nog meer mogelijk om uit te glijden. Dit wilt u natuurlijk in alle gevallen voorkomen!

Ontdek de grote collectie van deze stenenspecialist  

KROON Vloeren in Steen te Meerkerk heeft een zeer ruim assortiment met vloertegels en wandtegels die u kunt bewonderen in de showroom. Hier lopen deskundige adviseurs rond die u hulp bieden bij het vinden van de perfecte vloertegels of wandtegels voor uw klus. Bent u niet in de gelegenheid om langs te gaan in de showroom in Meerkerk of heeft u online de tegels van uw keuze gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig online of belt u voor advies naar een van de medewerkers.