Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

3 feiten over cryolipolyse

3 feiten over cryolipolyse

Cryliopolyse is de laatste tijd erg populaire behandeling. En dat is niet voor niets, want afvallen zonder te sporten of te diëten klinkt voor veel mensen aantrekkelijk. Maar is dit echt zo simpel? Om een goed beeld te krijgen van deze behandeling, lees je hier drie feiten. Ben je benieuwd? Lees dan verder! En kom erachter

 

De vetcellen zijn permanent verwijderd

Wanneer je kiest voor cryliopolyse behandelingen worden vetcellen bevroren. Deze cellen worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. De cellen worden permanent verwijderd en kunnen daarna niet terugkomen. Als je een ongezonde levensstijl hebt, is de kans groot dat er nieuwe vetcellen worden gemaakt door het lichaam. Het is dus belangrijk om na deze behandelingen een gezonde levensstijl aan te houden. 

 

Het vet kan plaatselijk bevroren worden

Het voordeel van de cryolipolyse behandelingen, is dat er plaatselijk vet bevroren kan worden. Bij sommige mensen wordt er op een specifiek deel van het lichaam meer vet opgeslagen dan op andere plekken. Als iemand zich daaraan stoort, is het plaatselijk vet bevriezen een goede uitkomst. 

 

Er zijn meerdere behandelingen nodig

Voor het bevriezen van vet zijn meerdere behandelingen nodig. Je kunt rekening houden met een behandeling van veertig minuten. Na deze behandeling heeft het lichaam tijd nodig om de vetcellen af te breken en af te voeren. Het is daarom belangrijk dat er acht tot twaalf weken tussen de behandelingen zit. 

 

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Een cryliopolyse behandeling kan een uitkomst zijn voor iemand die plaatselijk vet wil laten verwijderen. Wil je weten of het iets voor jou is? Neem dan een kijkje op de website van Laservision Cryiolipolyse en ontdek wat er mogelijk is. Heb je vragen over deze behandeling of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.laservision.nl/