Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Welke headshop producten kunt u kopen bij 24high?

Als u op zoek bent naar de beste collectie headshop producten, dan hoeft u niet verder te zoeken. 24high selecteert al haar producten met grote zorg. Ze testen alle producten onafhankelijk in hun eigen headshop en pas als ze de test doorstaan nemen we ze op in onze online headshop. Ze werken er hard aan om de beste online headshop van Europa te worden.

Grinders en gripzakjes

U kunt in hun online headshop verschillende grinders kopen. Een grinder is een verkruimelaar om al je rookwaar zoals marihuana, hasj of kruiden te vermalen. Ze verkopen ook gripzakjes. Iedereen kent ze wel: ze zijn luchtdicht en hersluitbaar. Ideaal om hasj, marihuana of andere kruiden in te bewaren. De gripbags staan ook online bij de 24high webshop.

Pijpjes en rokersaccessoires

Tabak roken gebeurde vroeger standaard door een pijp. Vandaag de dag worden pijpen nog steeds gebruikt om tabak, marihuana of kruiden te roken. Ze zijn in de online headshop van 24high te bestellen in veel verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Als roker heb je ook benodigdheden nodig. Zo heb je bijvoorbeeld lang vloeipapier nodig om een blowtje te draaien. Dit soort producten vind je in een ruime selectie in hun headshop. 

De beste van Nederland en Europa

Er zijn maar weinig “echte” headshops in Nederland, maar 24high is er één van. Er zijn alleen headshops die ook een assortiment “smartshop” producten aanbieden. In andere landen in Europa zijn er wel onafhankelijke headshops. De eerste headshop was niet in Nederland. Deze eer komt toe aan Amerika. In 1966 openden drie headshops hun deuren in San Francisco, New York en Texas. Dit was het gevolg van de opkomst van de Hippie-cultuur. De eerste headshop werd geopend door Vietnamveteraan Ron Thelin en heette “The Psychedelic Shop”. De Nederlanders ontdekten de headshops al snel en besloten dat zij dit beter konden. Tegenwoordig zie je vooral headshops in grote steden uit de UK, de USA en Nederland. Verschillende onderzoeken hebben gezegd dat de beste headshops in Nederland gevestigd zijn vanwege de kwaliteit van de producten die ze verkopen. 

Waarom 24high?

Waar u vroeger naar een headshop winkel moest gaan, kunt u tegenwoordig uw headshop producten gewoon online bestellen. 24 high verkoopt allerlei soorten headshop producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze deze test doorstaan nemen ze ze op in hun online headshop. Uw bestelling wordt veilig en discreet verzonden. Niemand zal weten dat u producten heeft besteld bij een online headshop. Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje op hun website!

 

https://www.24high.nl/