Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Waarom een goede matras zo belangrijk is voor uw slaap

Een goed matras is cruciaal voor het bereiken van een goede ruggezondheid. Om de juiste matras te vinden die u een goede nachtrust geeft, moet u zowel de juiste ondersteuning als het juiste comfortniveau krijgen.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op rugpijn en hoe u slaapt, maar het is bewezen dat een goede matras een positief verschil maakt – en als u de verkeerde matras voor u heeft (of uw eens zo geschikte matras is nu oud en moe) uw pijn verergeren.

 

Pas op voor een slechte matras

Als uw matras u niet de juiste ondersteuning voor uw lichaam biedt door een slechte slaaphouding te versterken, dan is dit het verkeerde matras voor u. Als een matras niet aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet, komt uw comfort in het gedrang, wat resulteert in een slaaponderbreking waardoor u zich ’s ochtends moe kunt voelen.

Alle matrassen zullen uiteindelijk in hun ondersteuning afnemen, dus u zou moeten overwegen om uw matras elke 8 tot 10 jaar te vervangen. Mochten wij een matras voor u kunnen aanraden zou dat een M line matras als aanrader zijn.

 

Respecteer uw persoonlijke voorkeuren

Er is geen wondermatras die geschikt is voor elke persoon met rugpijn. Elke matras die u helpt te slapen zonder pijn, ongemak of onderbreking, is de beste matras voor u. Kies een matras die voldoet aan uw persoonlijke criteria voor comfort en ondersteuning en begin met een goede nachtrust.

 

Koop de beste ondersteunende matras voor jou

Een goede matras ondersteunt uw hele lichaam zachtjes en houdt uw wervelkolom in een neutrale positie – ongeacht of u op uw rug, voorkant of zijkant ligt. Let bij het kiezen van een nieuw bed op uw drukpunten (dit zijn de zwaarste lichaamsdelen).

 

Probeer voordat je koopt

Zorg ervoor dat u verschillende matrassen uitprobeert voordat u koopt. Ga liggen in uw favoriete slaaphouding en rust 10 minuten uit. Dit geeft een goede richtlijn voor het comfort en de ondersteuning van de matras.

 

Krijg waar je voor betaalt

Als het om een ​​goede ruggezondheid gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken! Geen enkel bed gaat eeuwig mee, maar als u investeert in een bed dat is gemaakt van hoogwaardige materialen en u de rugsteun kan bieden die u nodig heeft, weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt. Een matras van $ 2000 dollar kost 55 cent per nacht gedurende 10 jaar of 28 cent elk als je met een partner bent.

 

Voorkom partnerverstoring

Hoe vergelijkbaar we ook zijn met een ander, ons slaappatroon zal nooit precies hetzelfde zijn. Een onderbroken slaap door de bewegingen van een partner is het grootste probleem voor stellen die een bed delen.