Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen voor ons?

Waarom u moet kiezen voor ons, Paris France Parking? Het heeft 2500 parkeergarages in en om Parijs, bijvoorbeeld in noordoost-Parijs, Bellefond, Place Gambetta of Rue du clos. Alle parkeergarages zijn goedkoper dan de gemiddelde prijzen. U bespaart bij ons tot wel 60 procent op uw parkeerkosten! Paris France Parking controleren hun prijzen continu en passen ze zo nodig aan om tot de goedkoopste te behoren. U kunt nog meer besparen door vooraf uw parkeerarrangement te reserveren.

Gratis reserveringssysteem zonder bankkaart

In een paar klikken kunt u op de website zonder reserveringskosten uw gewenste parkeergarage reserveren. U betaalt pas na aankomst in de parkeergarage. De reservering kan op elk moment worden geannuleerd of gewijzigd.

24 uur per dag bewaking aanwezig

De missie van Paris France Parking is om u een maximale veiligheid te garanderen. De parkeergarages worden 24 uur per dag en zeven dagen per week bewaakt door ervaren parkeerwachters. Daarnaast hangen in en rond de garages bewakingscamera’s en is er een toegangscontrolesysteem met nummerplaatherkenning.

Hoogwaardige service en voor elk type auto

Het personeel van Paris France Parking zijn professioneel en vriendelijk. Ze informeren u waar nodig en wijzen u de weg naar de plek van bestemming. Alle parkeergarages zijn comfortabel, modern en voor elk type auto geschikt.

https://www.parisfranceparking.nl/