Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Tandtechniek

Bij Tandartspraktijk de Clomp zijn ze gespecialiseerd in tandtechniek. Dus bent u op zoek naar een tandartspraktijk voor tandtechniek in Zeist? Neem dan gelijk contact op met Tandartspraktijk de Clomp om u in te schrijven als nieuwe klant! Hebt u een spoedklacht? Dan kunt u gelijk bellen en dezelfde dag nog terecht voor een behandeling. Als u in de omgeving van Utrecht, De Bilt of Zeist zelf woont bent u hier van harte welkom.

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk de Clomp kunt u terecht voor verschillende behandelingen en tandtechnieken. Ze zijn bij deze praktijk gespecialiseerd in alle tandtechnieken! Uiteraard kunt u hier terecht voor de reguliere controle en dingen zoals gaatjes vullen, kronen laten plaatsen en wortelkanaalbehandelingen maar ook een kunstgebit of beugel laten aanmeten is hier mogelijk. Bent u bang voor de tandarts? Dan is het mogelijk om behandeld te worden onder een lachgassedatie. Deze praktijk is een geliefd adres onder mensen met angst voor de tandarts!

Geen wachtlijst!

Bij Tandartspraktijk de Clomp is geen wachtlijst! U bent dus per direct welkom als nieuwe klant. Wilt u vooraf meer weten over de behandelingen? Dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Binnen een werkdag wordt er met u contact opgenomen om uw afspraak of inschrijving te bevestigen.

https://www.declomp.nl/