Pcbrehoboth
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vrieshuis en/ of -transport

Als u eigenaar bent van een restaurant, dan heeft u een partner nodig die de voedingsmiddelen en grondstoffen voor u op kan slaan. Hiervoor kunt u rekenen op de diensten van Frigo Group. Met een vrieshuis in ‘s-Heerenberg en een vrieshuis in Nieuw-Vennep, bieden we twee strategische locaties voor de vriesopslag van uw producten. Frigo Group werkt niet alleen samen met restauranteigenaars, maar ook met andere grote en kleine bedrijven in de voedselindustrie. In onze vrieshuizen is altijd plek voor uw producten en er staat een team klaar om de kwaliteit van de voedingsmiddelen zo hoog mogelijk te houden.

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group begrijpt als geen ander welke logistiek er komt kijken bij de distributie en de opslag van uw producten. Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken, bieden wij daarom een totaalpakket aan diensten. Dit betekent dat wij niet alleen de opslag van uw producten verzorgen, maar ook het geconditioneerd vervoer. We beschikken over onze eigen vrachtwagens voor het koel- en vriestransport van verschillende soorten voedingsmiddelen. Bij het laden en lossen van de producten houden we er rekening mee dat de koelketen niet doorbroken mag worden. De temperatuur blijft constant, waardoor de versheid van voedingsmiddelen behouden wordt. 

Heldere communicatie

Frigo Group verzorgt het transport van voedingsmiddelen binnen Nederland, maar ook in een groot deel van Europa. Onze vrachtwagens worden bestuurd door onze eigen chauffeurs, zodat de communicatie en afstemming altijd goed verloopt. Wij werken zelfs met Spaanssprekende chauffeurs voor het transport van en naar Spanje en Portugal, zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Ook naar onze klanten toe hanteren we een heldere communicatie. We horen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn en zullen u altijd op de hoogte houden. Wilt u meer weten over de diensten van Frigo Group? Neem dan gerust contact met ons op!

http://www.frigogroup.com/