Pcbrehoboth
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gebruik Excel-rekenbladen voor een bouwkundige berekening

Bent u werkzaam in de bouwkunde den gebruikt u Excel om berekeningen te maken? Dan zijn de Excel-rekenbladen van Qec ideaal voor u. Zij bieden circa 135 Excel-bestanden aan, die zij ook wel Qec-rekenbladen noemen. Deze zijn in bundels te verkrijgen, zodat u altijd een rekenblad heeft die aan de opdracht voldoet.

Waarom zou u Excel-rekenbladen gebruiken?

Op de website van Qec vindt u een uitgebreid overzicht met de verschillende pakketten die u kunt aanschaffen. Zo zijn er pakketten voor gewichtsberekening, maar ook pakketten voor betonberekeningen. Ongeacht in welk deel van de bouwkunde u werkt, zij hebben Excel-rekenbladen die u helpen bij het uitrekenen. Alle berekeningen zijn volledig controleerbaar met de Eurocode artikel- en formulenummers. Hierdoor is het al snel te achterhalen waar een mogelijke fout zit. Voorkom dat het berekenen van bouwkundige constructies te veel tijd in beslag nemen of foutief worden doorgestuurd en vraag een offerte aan.

De verschillende pakketten

In het assortiment van Qec vindt u talloze opties aan Excel-rekenbladen. Zo kunt u kiezen voor een pakket voor hout, staal, beton en metselwerk. Een pakket bestaat uit een selectie aan verschillende rekenbladen, waardoor u in iedere situatie gebruik kunt maken van de berekeningen. Tevens is het mogelijk om een combinatie van twee typen, zoals staal en hout of beton en hout, voor in het geval dat u beide materialen wilt gebruiken in de constructie. Door een offerte aan te vragen, wordt u binnen een mum van tijd voorzien van de juiste bladen.

Vraag een offerte op

Weet u niet zeker welke Excel-rekenbladen het beste zijn voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Qec. Zij kunnen u aan de hand van uw werkzaamheden u precies vertellen welke bladen het beste aansluiten op uw wensen. Via het online formulier is een offerte zo aangevraagd. Profiteer van meer gemak door een rekenblad te gebruiken bij bouwkundige constructies.

https://www.qec.eu/offerte.php