Pcbrehoboth
Image default
Woning en Tuin

Betaalbare, mooie naambordjes voor u geselecteerd

Via De Naambordensite vind je al een moderne naamplaat voor nog geen vijf euro. We hebben de naambordjes in categorieën opgesplitst. Zo heeft u onder meer de keus uit borden van aluminium, emaille, hout en glas. Per materiaal treft u diverse modellen, maten en kleuren. Wat het zo leuk maakt online een naamplaatje te bestellen, is de vrijheid die u krijgt. Of het nu gaat om de hoeveelheid tekst, het type letter of de uitlijning: u bent de baas! Dat betekent dat uw bordje uniek is en echt bij uw woning past. Waar we vol trots de spotlight op zetten, zijn onze Engelse stijl naamborden. Deze worden met de hand beschilderd. Er zijn meerdere afbeeldingen om uit te kiezen. Heeft u een eigen ontwerp in gedachten, ook dat kunnen we regelen. 

Gratis verzending binnen Nederland!

Een naambordje van RVS kent vele pluspunten. Allereerst hebben deze platen een moderne uitstraling. RVS is bestand tegen het wispelturige Nederlandse klimaat. Als u voor een bordje van RVS gaat, zijn er meerdere opties. 12 bij 6 cm en 12 bij 12 cm zijn zeer gangbare afmetingen. Er zijn plaatjes met een rechthoekige of een ovale vorm. U kun ze bestellen met of zonder bevestigingsgaatjes. De tekst die u opgeeft, wordt in het bord gebrand. Dit is een duurzaam procedé en levert een professioneel resultaat op. Er zijn ook allerlei extra’s mogelijk. Denkt u dan aan een streep tussen huisnummer en naam of een gedeelte van de tekst dwars op het bord.

Om u snel op weg te helpen, hebben we ‘veelgestelde vragen’ op een rij gezet. Dit zijn vragen die onze klanten de afgelopen jaren veelvuldig gesteld hebben. Zo krijgt u antwoord op ‘Kan ik een afwijkende maat, model, of logo krijgen?’ en ‘Hoe lang brandt de verlichting van solar verlichte naamborden?’ Neem ook eens een kijkje bij onze klantenreviews. We zijn er trots op!

https://www.denaambordensite.nl/