Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

De wereld om ons heen blijft veranderen

Alles om ons heen blijft veranderen en dit gaat in rap tempo. Vooral de afgelopen 40 jaar is de technologie om ons heen enorm veranderd en hebben we toegang gekregen tot dingen waar we nog nooit eerder van hadden gehoord. Social media is een van deze platformen wat een grote invloed heeft op ons leven. Platformen weten alles van je en kunnen deze gegevens gebruiken voor allerlei doeleinden. Online is het dus lang niet meer veilig maar hoe zit dat dan met offline?

Steeds meer inbraken en misdrijven

Over het algemeen mag je blij zijn dat je in Nederland woont. Misdaad is hier wel aanwezig , maar niet in vergelijkbare vormen als delen van de Verenigde staten, Mexico of Brazilië. In deze landen ben je zelfs niet veilig op straat en wordt het zelfs afgeraden om in sommige buurten rond te lopen. Binnen Nederland is dit lang niet zo heftig en bestaat misdaad vooral uit inbraken of kleine diefstallen. Echter zijn ook deze kleine misdrijven de afgelopen jaren enorm toegenomen en komen ze dus steeds vaker voor. Offline ben je dus ook niet meer verzekerd van veiligheid.

Neem preventieve maatregelen en beveilig je huis met een voordeurcamera

Het grootste gedeelte van de inbraken vindt plaats terwijl jij niet thuis bent. Dat is opzich wel logisch, maar wat niet logisch is is dat dit in veel gevallen via de voordeur gebeurt. Door middel van een pinpas kan een inbreker gemakkelijk je deur openen zonder schade achter te laten. Veel huishoudens hebben hier geen beveiliging tegen en daardoor zijn deze steeds vaker het slachtoffer van deze praktijken. Anti-inbraakstrips en dievenklemmen zijn enkele voorbeelden van preventieve maatregelen die je kunt nemen om jezelf en het huishouden te beschermen. Buiten dit kun je er ook voor kiezen om een voordeurcamera te installeren. Deze camera zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wie zich voor je deur bevindt. Hierdoor is het makkelijker om een inbraak tegen te gaan.

https://comfocare.nl/voordeurcamera