Pcbrehoboth
Image default
Tweewielers

Vind een bakfiets met 2 wielen en andere producten bij deze fietsenwinkel

Als u regelmatig uw kinderen of veel bagage op de fiets wilt vervoeren, vindt u bij Fietskar.nl alles wat u nodig heeft. Zo koopt u bijvoorbeeld een bakfiets met 2 wielen of een elektrische cargofiets waarin u extra ruimte heeft voor objecten. Dankzij het brede assortiment vindt u gegarandeerd een fiets die aan al uw eisen voldoet. Strakke designs, modellen met extra veiligheidselementen of fietsen met een grote actieradius: deze aanbieder heeft het allemaal.

Een wendbare bakfiets voor in de stad of een cargobike voor extra bagage

Een bakfiets met 2 wielen biedt extra ruimte zonder dat dit de wendbaarheid beperkt. Zo kunt u zich op deze fiets eenvoudig door de stad verplaatsen. De extra ruimte is bijvoorbeeld handig om uw kinderen mee te nemen op de fiets of om bagage te vervoeren. U heeft bij deze winkel de keuze uit bakfietsen van verschillende merken. Deze fietsenzaak verkoopt bijvoorbeeld veel Nederlandse topmerken, zoals Carqon en Bakfiets.nl. Dankzij de innovatieve designs profiteert u van optimale veiligheid, comfort en stabiliteit. Bovendien koopt u bij deze fietsenzaak ook handige accessoires voor uw fiets of bakfiets. Met een afdekhoes beschermt u de fiets tegen de regen. Als u een baby in de bak wilt zetten, kunt u een set aanschaffen waarmee u een Maxi-Cosi kunt plaatsen. Als u een koerier bent en u vaak pakketjes, eten of andere soorten bagage vervoert, is een elektrische cargofiets ideaal. Een cargobike biedt namelijk nóg meer ruimte om spullen in op te bergen dan een reguliere bakfiets.

Kies de fiets die bij uw toepassing past

Bij Fietskar.nl kunt u verschillende fietsen kopen voor uiteenlopende toepassingen. Zo koopt u bijvoorbeeld een wendbare bakfiets met 2 wielen of een elektrische cargofiets. Weet u niet welk model het best bij u past? Neem dan gerust contact op met deze professionals voor deskundig advies of om vragen te stellen.