Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Veilig transport met palletranden

Voor mijn bedrijf moet ik regelmatig mijn goederen laten vervoeren. Deze goederen plaats ik dan op een houten pallet. Doordat ik zorg dat de goederen goed vastgemaakt zijn aan de pallets werkt dit over het algemeen prima. Echter is het in het verleden wel eens voorgekomen dat mijn producten tijdens het transport beschadigd zijn geraakt.

Om dit in de toekomst te voorkomen ben ik op zoek gegaan naar de verschillende mogelijkheden om mijn goederen te kunnen beschermen. Toen kwam ik uit op houten palletranden. Deze kunnen op de pallet geplaatst worden en vormen daarmee als het ware een rand om de pallet heen.

Deze rand kan mijn goederen uitstekend bij elkaar houden en beschermen tegen schade. Omdat het gebruikte hout ook nog eens aan de ISPM-15 norm voldoet kan ik de palletranden ook gebruiken voor export naar het buitenland. Een absolute win-win wat mij betreft.

Scherpe prijzen en een snelle levering

In mijn zoektocht naar palletranden kopen en pallet opzetranden kwam ik terecht op de website van het bedrijf Van Lohuizen Pallets. Ik zag gelijk dat ze een ruim assortiment aan pallets en palletranden in alle soorten en maten hadden. Na wat rondneuzen in de webshop heb ik mijn eerste bestelling geplaatst.

De prijzen vielen me erg mee. Zo waren deze exclusief btw, aangezien deze wordt verlegd. Binnen slechts drie werkdagen kreeg ik de palletranden al op de door mij aangegeven locatie aangeleverd. Het bedrijf kan immers uit voorraad leveren.

De ISPM-15 norm

Een bijkomend voordeel van de pallets en palletranden die je bij Van Lohuizen Pallets kunt kopen en bestellen is dat het hout een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze voldoen daarmee aan de ISPM-15 norm. Hiermee wordt aangegeven dat het hout vrij is van schadelijke organismen, die anders tijdens het transport zouden kunnen gaan verspreiden.

Dit is natuurlijk een ongewenst effect. Doordat al het mogelijk aanwezig ongedierte gedood is loop ik dit risico niet meer. Wegens deze reden kan ik de palletranden ook voor export gebruiken en heb ik geen fytosanitair certificaat of plantenpaspoort nodig.

Palletranden kopen bij Van Lohuizen Pallets!

Mijn palletranden en pallet opzetranden heb ik gekocht in de webshop van Van Lohuizen Pallets. Het uitgebreide aanbod, de kwaliteit en de uitstekende service hebben mij overtuigd. Ik kon in laagdrempelig gesprek voor al mijn vragen terecht bij hun sales & logistics manager, Henk van Lohuizen.

Hij stelde tevens een offerte voor mij op, die ik al binnen 2 uur mocht ontvangen. Indien u na aanleiding van dit artikel ook contact met hem wil opnemen kunt u hem op werkdagen telefonisch bereiken via 06 – 111 485 83.

https://webshop.palletranden.com