Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Uw verzendzakken online bestellen

Met verzendzakken of kledingzakken zorgt u ervoor dat uw producten goed worden verstuurd. Verzendzakken zorgen ervoor dat uw producten juist worden geleverd, zonder schade. Het voordeel van verzendzakken, is dat dit een stuk goedkoper is dan ander verpakkingsmateriaal. 

Goedkope verzendzakken 

Een aanbieder van verzendzakken is Rotimshop. Rotimshop heeft een breed assortiment verpakkingsmateriaal. Zoals etiketten, verzenddozen en tassen. De verzendzakken die zij in het assortiment hebben, zijn budget verzendzakken. Dit zijn kledingzakken met een enkele plakstrip en een dikte van 60  micron. Deze dikte is de standaard in de markt en is dik genoeg voor het versturen van kleding. De verzendzakken van Rotimshop zijn gemaakt van LDPE COEX. Dit klinkt natuurlijk een beetje onduidelijk, maar dit zijn de witte verzendzakken met een zwarte binnenkant. Het voordeel hiervan is dat de verzendzak niet doorschijnt. Vanuit de buitenkant is dus niet te zien wat erin het pakketje zit. 

Een dubbele plakstrip 

Naast de enkele plakstrip, bestaan er ook verzendzakken met een dubbele plakstrip. Dit plastic is iets dikker dan het plastic van de budget verzendzak. De verzendzakken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, maar dan wel een dubbellaags plastic. Het grote verschil met de budget verzendzakken, is dat de dubbele verzendzakken een perforand heeft. Voor het retourneren van producten is dit erg handig. Ontvangers scheuren de verzendzak open, bevalt de kleding niet dan kunnen zij dit eenvoudig dichtplakken door de tweede plakstrip.

De kwaliteit van verzendzakken 

De kwaliteit van de verzendzakken wordt bepaald door verschillende factoren. Waar u op moet letten bij het bestellen van verzendzakken, is de kwaliteit van het materiaal en de plakstrip. Door op deze twee criteria te letten, zorgt u ervoor dat u de juiste verzendzakken besteld. Verzendzakken worden ook wel kledingzakken genoemd. Dit komt omdat eigenlijk altijd kleding in deze verzendzakken gaat. 

Bestel uw verzendzakken online 

Voor informatie over verzendzakken, kunt u informatie inwinnen via de website van Rotimshop. Zij staan u graag te woord om u te helpen bij de aankoop. Wilt u meer weten over aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor hun nieuwsbrief!

 

https://www.rotimshop.nl/