Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Uw hond laten trimmen in Veenendaal

Wilt u uw hond laten trimmen in de omgeving van Veenendaal? Bij Dierenpension Ingen is het nu ook mogelijk om uw hond voor een trimbeurt te brengen! Uw hond wordt hier met veel liefde en passie opgevangen en voorzien van een goede trimbeurt. U kunt ervoor kiezen om uw hond te laten trimmen tijdens een verblijf in het dierenpension maar u kunt ook een aparte afspraak maken!

Waarom uw hond laten trimmen?

Het regelmatig laten trimmen van uw hond is zeer belangrijk. Een goede vachtverzorging is van belang voor een goede conditie van de huid. Een slecht verzorgde vacht kan uw hond veel ongemakken geven. Er kunnen klitten ontstaan die vuil vasthouden waardoor de vacht kan gaan vervilten en er smetplekken kunnen ontstaan. Verder kan uw hond veel onnodige jeuk krijgen als de vacht in slechte conditie is.

Wat houdt trimmen in?

Trimmen is de verzamelnaam van alle soorten vachtverzorging die bestaan voor honden. Bij trimmen kunt u denken aan het knippen of scheren van de vacht, het plukken van de bovenvacht of het ontwollen van de ondervacht. Een regelmatig getrimde vacht ziet er mooi en gezond uit en blijft in topconditie! Bij Dierenpension Ingen kunt u uw hond laten trimmen door medewerkers die veel ervaring hebben en dit met veel liefde en passie doen. Er is persoonlijke aandacht voor elke hond.

Maak gelijk een afspraak!

U kunt vandaag nog een afspraak maken om uw hond te laten trimmen bij Dierenpension Ingen in de buurt van Veenendaal! U kunt gelijk een afspraak maken via de reserveringspagina op de website van Dierenpension Ingen. Hebt u vooraf nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Uw vragen worden dan zo snel mogelijk beantwoordt.

https://dierenpensioningen.nl