Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

U aan het werk, uw kind speelt bij Kids voor Kinderen

U aan het werk, uw kind speelt bij Kids voor Kinderen

Het is niet de makkelijkste keuze: uw kind weg brengen omdat u zo graag wilt werken. Maar dat wordt een heel ander verhaal als u in de omgeving van Hilversum of Baarn woont of werkt. Kinderdagverblijf Hilversum is een heerlijke plek voor uw kind, waar het zich al snel net zo thuis voelt als bij u thuis. En dat geldt natuurlijk net zo zeer voor kinderdagverblijf Baarn. Beide zijn namelijk onderdeel van Kids voor Kinderen.

Kinderen voor kinderen

Het is niet niks inderdaad: uw kind naar een kinderopvang brengen. Maar: vertrouw erop dat het bij kinderdagverblijf Baarn in zeer goede handen is. Natuurlijk zijn alle medewerkers pedagogisch opgeleid en hebben ze specifieke ervaring met deze leeftijdsgroep. Bedenk ook dat alle kinderen daar van elkaar leren, en met elkaar leren om te gaan. Die sociale factor is een erg belangrijke. Zo wordt uw kind alvast voorbereid op zijn latere leven, waarin het ook niet alleen op de wereld is.

Villa for kids

Kinderdagverblijf Hilversum vindt u in het centrum van Hilversum. Geen fijne plek is misschien uw eerste reactie? Onjuist, kinderdagverblijf Hilversum is namelijk gevestigd in een heuse villa, vrijstaand uiteraard. Er is veel buitenruimte waar uw kind heerlijk kan spelen en kan kennismaken met de kippetjes. Behalve dat uw kind in een groep verblijft, leert en speelt, krijgt het natuurlijk ook individuele aandacht. U mag hopen dat uw kind na uw werkdag wel mee naar huis wil!

Baarn buitenaf

Kinderdagverblijf Baarn is op een hele andere plek gevestigd, namelijk heerlijk buitenaf, maar wel nog aan de rand van Baarn. Behalve met kippetjes wordt uw kind hier ook vriendjes met herten en zelfs heuse alpaca’s. Voor beide kinderdagverblijven geldt: is uw kind klaar voor de basisschool, dan kunt u vertrouwen op een warme overdracht van uw kind.

https://www.kidsvoorkinderen.nl/