Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Snurkbeugel op maat door TTL Appelhof

Tanden bleken

Heeft u problemen met uw gebit, of met andere zaken als het gaat om uw mond? Dan kunnen wij u wellicht helpen. Een van de diensten die wij aanbieden is bijvoorbeeld tanden bleken. Na verloop van tijd is het namelijk evident dat de tanden minder wit worden. Dit heeft als gevolg dat uw tanden en glimlach er minder mooi uit gaat zien. In die gevallen kan het dus aan te raden zijn om uw tanden te laten bleken. Ze zien er dan weer mooi uit, zodat u zich niet meer voor uw gebit hoeft te schamen maar gewoon voluit kunt lachen en genieten van het leven. Dit is niet slecht voor uw gebit en wij hebben veel ervaring.

Snurkbeugel op maat

Naast het bleken van tanden, kunnen wij u ook met andere zaken helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u het type bent dat flink aan het snurken bent. Dit is zeer tragisch, zeker als u bijvoorbeeld een partner heeft. Deze kan daar dan niet van slapen en omwille van die reden slapen veel echtparen tegenwoordig ook niet meer samen, vanwege het gesnurk. In die gevallen kunt u er dus voor kiezen om een snurkbeugel op maat te laten maken. Dit is ideaal, want dan is de kans klein dat u nog gaat snurken. Dit is aan de ene kant gezond, maar u hoeft zich dan ook niet meer te schamen wanneer u ergens gaat slapen.

Implantaten gebit

Heeft u implantaten gebit nodig? Ook in dat geval bent u bij ons op de juiste plaats. Wij hebben veel ervaring met implantaten en voorzien u dan ook graag van een prachtig gebit met schitterende implantaten. Bekijk onze website voor de verschillende mogelijkheden waar u van kunt profiteren!

http://www.ttl-appelhof.nl/