Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Smartwatches zullen de toekomst bepalen en veranderen door indrukwekkende functies

Het valt niet te ontkennen dat smartwatches de weg van de toekomst zijn en met al hun indrukwekkende functies is het gemakkelijk te zien waarom.Van de Apple Watch tot de FitBit, er lijkt een smartwatch te zijn voor mensen met uiteenlopende interesses.

De Apple Watch is perfect voor elk type Silicon Valley dat de nieuwste gadgets nodig heeft in heldere, schone, moderne stijlen waar Apple zo bekend om is.Je hebt ook lijnen zoals de FitBit en andere fitness-trackers voor die sportschoolratten die hun werkende hartslag en favoriete trainingen graag bij houden. Zelfs modemerken zoals Fossil beginnen smartwatches te maken voor hun doelgroep van finesse voor schildpadden.

Maar als je op mij lijkt, ben je niet echt aan boord met de look and feel van de Apple Watch of een FitBit. Op de een of andere manier lijken ze veel te hightech, en de waarheid is dat ze niet zo duurzaam zijn. Geen angst nodig – er is een hele markt voor stoere, tactische, outdoor smartwatches. Het is gebouwd voor diegenen onder ons die de eigenschappen van een smartwatch kunnen waarderen, terwijl ze toch de stevige aard van een militair horloge nodig hebben. 

Als u een robuuste smartwatch wilt die zowel tactisch als technologisch is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De algehele look en feel van een robuuste smartwatch moet eruit zien en aanvoelen, goed … robuust. Ik wil niet dat iets te opzichtig is of dat er te modern uitziet.

Outdoor-functies

Met een stoere smartwatch moet het functies hebben die werken voor een actieve levensstijl. Of het nu gaat om trackers voor hardlopen, GPS-functies wanneer ik de wildernis verken, of een lange levensduur van de batterij gedurende de hele dag buiten, ik ben op zoek naar een smartwatch die me kan bijhouden.

Gemeenschappelijke slimme functies

Een van de beste aspecten van smartwatches is hoe deze paren met al onze andere slimme apparaten (bijvoorbeeld Samsung Gear en Android Wear).

Ik ben op zoek naar smartwatches met meldingsfuncties om verbinding te maken met mijn smartphone en een krachtige online community vol met de nieuwste apps. Anders zou ik net zo goed een normaal horloge kunnen hebben.

Laten we eens kijken naar enkele vooraanstaande robuuste smartwatches om te zien welke het merk kunnen bereiken.

Tactische Smartwatch: Garmin Fenix ​​5X Sapphire

Deze Garmin Smartwatch komt waarschijnlijk het dichtst in de buurt van een klassieke smartwatch, maar heeft wel een robuuste draai. Hoewel hij er wat slanker uitziet dan zijn andere stoere smartwatch-tegenhangers, heeft hij nog steeds veel te bieden voor mensen buiten de deur. Het kan zelfs een goede oversteekplaats zijn als je een pak draagt ​​voor je werk voordat je in het weekend naar de bergen gaat.

https://www.iiav.nl/smartwatch/