Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Slagen voor je autotheorie doe je bij 123geslaagd

Met de 123geslaagd auto theorie cursus is er een super grote kans dat jij glansrijk slaagt voor je theorie-examen. Zeg maar dag tegen het urenlang leren van de autotheorie stof. Met de theoriecursus ben jij er in een dag helemaal klaar voor en kun je je weer focussen op het belangrijkste gedeelte: rijden. De theorie cursus kost maar 89 euro. Daarbij krijg jij een actieve en effectieve cursus, vervoer naar het CBR, een lunch én een gereserveerd examenplekje. Jij kan dus na de cursus zo achter de computer kruipen bij het CBR voor het examen.

 

Hoe verloopt zo’n theorie cursus dan?

Veel mensen doen er een paar keer over om het theorie-examen te halen. Dit komt doordat ze niet goed weten hoe ze moeten leren voor het examen. Vaak worden de theorieboeken een paar keer overgekeken of worden er een paar oefen opdrachten gemaakt. Het is echter heel erg belangrijk dat jij een hele dag focust op de stof. Das is dus ook wat je gaat doen tijdens de cursus. Op de dag van de theorie cursus ga je fris en fruitig aan de slag om zeven uur in de ochtend. Er is dan een ervaren docent aanwezig die zich voorstelt en het programma van de dag uitlegt. Je gaat vervolgens vier á vijf uur lang aan de slag met het onder de knie krijgen van de stof. Er worden ezelsbruggetjes uitgelegd, oefen vragen gemaakt en moeilijke verkeerssituaties uitgelegd. De ervaren docent traint jou als het ware voor het examen. Het is een zeer actieve en pittige dag maar daarna heb jij wel het gevoel dat je helemaal klaar bent om met succes dat examen te maken. Als de docent alle oefenvragen, ezelsbruggetjes en stof heeft behandeld, is het tijd voor een lunchpauze. Rust even uit van de intensieve cursus en maak jezelf klaar voor het echte werk: het examen. De cursus regelt ook het vervoer naar het CBR waar je het examen gaat maken. Het kan zijn dat je bij het CBR even moet wachten op je beurt aangezien er nog veel andere mensen zijn die het examen moeten maken. Maar dan heb je des te meer tijd om de stof nog een keer over te nemen.

 

Persoonlijke begeleiding bij de cursus

Het behalen van het theoriecertificaat is al een heel lastig taakje op zich maar voor sommige mensen is het nog moeilijker. Heb jij faalangst, ADHD of concentratieproblemen? Dan zit je bij de theoriecursus helemaal goed. De professionele docenten hebben namelijk veel ervaring met allerlei verschillende cursisten en kunnen jou goed helpen bij zulke problemen.