Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Motor theorie cursus in Amsterdam

Het halen van je motor theorie cursus Amsterdam kan echt super moeilijk zijn. De stof die je van binnen en buiten moet kennen is namelijk nogal wat. Er zijn veel lastige verkeerssituatie en vervelende strikvragen. Dit is maar goed ook want jij moet straks helemaal klaar zijn om met de motor de weg op te kunnen. Wat is dan de beste manier om deze stof in je hoofd te stampen. Het antwoord is een motortheorie-cursus in Amsterdam. Dan betaal je 99 euro voor een effectieve leersessie met een ervaren docent en dan ben jij binnen een mum van tijd helemaal klaar voor dat motortheorie-examen.

 

Dit is hoe je slaagt binnen één dag

Niemand heeft naast zijn schoolwerk of gewone werk nog tijd om urenlang met zijn neus in de boeken te zitten toch? Voor het halen van je motortheorie-examen moet je namelijk nogal veel stof kennen. Dit lukt je dan ook niet in één. Althans, het lukt je niet zelf binnen één dag. Met behulp van de spoedcursus ben jij wel helemaal klaar gestoomd voor het examen namelijk. Dit kan doordat er bij de spoedcursus een ervaren docent aanwezig is, die de motortheorie-examens van binnen en buiten kennen. Zij weten wat jij kunt verwachten bij het maken van deze test en daarom leren zij jouw handige ezelsbruggetjes, veelvoorkomende en juist de lastige verkeerssituatie. Hierdoor ben jij straks op alles voorbereid. Naast de geweldige docent die voor jou klaar staat, is er ook een examenplekje voor jou gereserveerd bij het CBR zodat jij meteen na de cursus, met alle stof nog vers in het geheugen, het examen kunt maken. Wist je dat er bij een spoedcursus bijna een 100% slagingskans is?

 

Hoe verloopt de theorie cursus in Amsterdam?

Om je voor te bereiden voor de nogal lange cursusdag, schetsen we hoe de dag eruit gaat zien. Je begint erg vroeg in de ochtend, namelijk zeven uur, want er moet nogal veel stof worden behandeld. Zorg dat je fris en fruitig bent want de cursus gaat dan meteen van start. Vier á vijf uur lang wordt alle stof behandeld tijdens de cursus dat van belang is om jou te laten slagen. Je bent samen met een klein groepje dus er is absoluut genoeg tijd voor persoonlijke begeleiding. Is alle stof erin geramd? Dan is het tijd voor een lekkere lunch. Zodra iedereen de lunch op heet, word jij vervoerd naar het CBR voor het motortheorie-examen. Jij gaat dan 30 minuten lang even knallen en dan heb jij wel het motortheorie-certificaat bemachtigd.