Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Restaurant Maydanoz | geeft een impressie van meerdere landen

Restaurant Maydanoz | geeft een impressie van meerdere landen

Bent u wel eens in een restaurant geweest dat u impressies geeft van meerdere landen? Maar dan door middel van eten? Hoe leuk is dat! Zodoende krijgt u gedurende de avond een tour langs verschillende landen. Bij dit restaurant aan de Ceintuurbaan in Amsterdam geniet u van heerlijke gerechten uit verschillende keukens. De Griekse keuken, Turkse keuken, of heeft de Libanese keuken toch uw voorkeur? Wij hebben er gegeten en we zijn zeer tevreden over dit restaurant. Daar vertellen we in dit blogartikel meer over.

Verrassende menukaart

De menukaart heeft ons ontzettend verrast. Er is werkelijk voor iedereen wat wils. Zo kunt u kiezen voor een heerlijk grill gerecht. Maar ook wanneer u vegetarisch bent of een allergie hebt kunt u hier heerlijk dineren. Mijn man heeft een allergie voor gluten. Dat is in sommige restaurants echt een groot probleem. Dat begrijpen wij ook wel, want bijna ieder product bevat gluten. Maar dit was voor het personeel van Maydanoz echt geen probleem. Zo fijn!

Gezellige sfeer en goede bediening

De medewerkers van dit restaurant hebben ons de hele avond subliem bediend. Ze waren uiterst vriendelijk en behulpzaam toen ik vertelde dat mijn vriend een glutenallergie heeft. Wij geven binnenkort een feestje omdat we 10 jaar getrouwd zijn. Ik denk dat we dan met alle naasten heerlijk een hapje gaan eten bij Maydanoz. Één medewerker vertelde namelijk dat u hier ook terecht kunt met grote groepen. Dan bieden ze ons zelfs korting aan. Wauw, hoe fijn is dat? Wat een goede service, top.

Een avond om nooit te vergeten

Kortom: wij hebben deze avond ervaren als zeer gezellig. Het eten was gelukkig zo lekker, echt voor herhaling vatbaar. Ik heb vooraf genoten van een heerlijke griekse salade. Als hoofdgerecht heb ik genoten van een gemarineerde kipkarbonades van de grill. Super lekker, zo van de gril. Ik genoot van echte BBQ vibes. Mijn vriend heeft ook heerlijk gegeten. We hadden spijt dat de kinderen niet mee waren. Die hadden het zonder twijfel ook heel leuk gevonden.

Tafel boeken?

Ben je zelf ook benieuwd? Begrijpelijk. Reserveer een tafel en ervaar het zelf. Je zult er geen spijt van krijgen.

Adres: Ceintuurbaan 9HS, 1072 ER Amsterdam Telefoonnummer: 020 676 1195

https://maydanoz-amsterdam.nl