Pcbrehoboth
Image default
Eten en drinken

Overheerlijke catering beschikbaar in Antwerpen

U heeft binnenkort wat te vieren en bent daarom op zoek naar catering in Antwerpen. Bijvoorbeeld voor een businessevent, jubileumfeest of huwelijksfeest. Voor iedere gelegenheid vertrouwt u op de complete service van JÖRD Homecooking & Catering. Uiteraard geniet u van de heerlijkste gerechten en hapjes die op een prachtige manier zijn opgemaakt. Deze catering uit Antwerpen is heel uitgebreid. Zo is het mogelijk om gerechten te laten brengen naar uw huis, maar ook op een andere locatie is dit mogelijk. U heeft de keus uit een aantal mogelijkheden, zoals een walking dinner, buffet of gerechten á table. Uiteraard kunt u eigen suggesties of wensen ook doorgeven. JÖRD Homecooking & Catering houdt overal rekening mee.  

Catering uit Antwerpen is altijd compleet

Op het moment dat u besluit om te kiezen voor catering op uw feest of jubileum krijgt u niet alleen hapjes. Ten minste, als u kiest voor JÖRD Homecoocking & Catering uit Antwerpen. Zij zorgen namelijk naast heerlijk eten ook voor de lekkerste wijnen en bieren. Ook voor non-alcoholische dranken schakelt u hen in. Op die manier heeft u altijd drank die past bij de heerlijke gerechten die u voorgeschoteld krijgt. Ze gaan zelfs nog een stap verder. Ook het servies, de tafelbekleding en de bloemstukken neemt JÖRD Homecooking & Catering mee. U hoeft dus écht nergens aan te denken en alleen maar te genieten.

Deze catering uit Antwerpen gebruikt seizoensproducten

Vindt u het belangrijk om de gasten van uw feest te voorzien van heerlijke hapjes of gerechten? En wilt u dit het liefst van producten die zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden? JÖRD Homecooking & Catering werkt enkel met seizoensproducten. Zo heeft u altijd gerechten die rijk van smaak zijn en met fijne structuren. Deze catering uit Antwerpen vindt het gebruik van eerlijke en verse producten belangrijk. Dit proeft u namelijk direct. Die krachtige smaken vormen de basis van ieder gerecht of hapje. Laat uzelf en uw gasten heerlijk verrassen met een volledig aangeklede avond waarop u zich nergens druk over hoeft te maken.