Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Naambord online bestellen

Een naamplaat online bestellen, stel je doet dat vandaag. Je kunt het nieuwe bordje dan over een paar dagen bij de voordeur bevestigen. Er is een heel scala aan modellen waar je uit kunt kiezen. We geven enkele voorbeelden om je een indruk te geven van het assortiment.

 Airbrush naamborden met afbeeldingen zijn gemaakt van aluminium. Deze bordjes worden met een beschermende, doorzichtige lak behandeld. Airbrush borden zijn 30 bij 13 cm groot en we kunnen ze met diverse extra’s leveren. Je kunt denken aan handige zuignapjes en een frame. Qua afbeelding kun je bijvoorbeeld kiezen uit dieren, vlaggen en trucks.

Naamplaten en huisnummers van natuursteen hebben een waardige en frisse look. Ze zijn te bevestigen met een blinde sluiting of met lijm. De levertijd van natuurstenen borden is drie tot vijf werkdagen. Een naambord van gravoglas bestaat uit sterk, eersteklas kunststof. De tekst wordt aan de achterkant van de plaat gegraveerd om ervoor te zorgen dat deze niet slijt of vervaagd.

Hout, voor een natuurlijke look

Houten naamborden zijn erg in trek. Het leuke van hout is dat het bij veel woningen past. Woon jij in een modern appartement, een chique villa of een boerderij? Een naamplaat van hout bevelen we van harte aan. Er zijn eiken look en teakhouten exemplaren. Laatstgenoemde borden maken we van scheepsplanken.

Teakhout staat bekend als bijzonder duurzaam. Het is bestand tegen ruig weer en er kan geen houtrot in ontstaan. De tekst kunnen we graveren, graveren en lakken of vinyl beletteren en lakken. Je ziet online foto’s van voorbeeldborden. De Naambordenwebwinkel wenst je veel shopplezier. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je tips voor ons? Laat het ons weten via info @ naambordenwebwinkel.nl of 0251-241364.

https://www.naambordenwebwinkel.nl/