Pcbrehoboth
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meeting room huren in Amsterdam

De hoofdstad kan niet anders dan een enorm aanbod aan vergaderlocaties hebben. Indien u zoekt bent naar de perfecte meeting room in Amsterdam kan dit soms aanvoelen alsof u opzoek bent naar een speld in een hooiberg. Zo zijn er diverse factoren waar u rekening mee dient te houden: bereikbaarheid, uitstraling, service en uiteraard de beschikbare faciliteiten. Maar hoe weet u wat het beste past bij uw bedrijf en bijeenkomst?
 

Moderne faciliteiten 

Om de juiste locatiekeuze te maken is het belangrijk om te weten wie er aanwezig zijn en wat het doel van het evenement is. Op basis hiervan kan worden afgestemd welke zaalopstellingen mogelijk zijn. Ook moet de locatie in zijn algemeen aansluiten op hetgeen waar de dag om draait en uw bijeenkomst versterken. Behalve dat de locatie moet passen bij het evenement, is het uiteraard ook belangrijk om over de juiste audiovisuele faciliteiten en catering te beschikken. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op de meeting en hoeft u zich niet druk te maken over andere zaken.

Vergaderen met uitzicht over de Amstel

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Amsterdam die voldoet aan bovenstaande punten? Dan bent u bij Van der Valk Amsterdam-Amstel aan het juiste adres. U kunt zich door het ervaren salesteam laten adviseren over de juiste zaalopstelling en benodigde apparatuur. Hierdoor ervaart u zelf minder druk tijdens het organiseren van uw bijeenkomst. Daarnaast kunt tijdens de pauze van uw bijeenkomst in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel bijkomen in de breakout ruimte met verfrissende drankjes en diverse snacks. Bent u meer op zoek naar een compleet arrangement? Dan biedt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel diverse standaard arrangementen aan, maar u kunt ook een arrangement op maat laten samenstellen.

Indien u meer informatie wilt over het huren van zalen bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel staat het salesteam graag voor u klaar. U kunt bellen naar 020 80 01 100 of uw vraag mailen.

https://www.vandervalkamsterdam.com/