Pcbrehoboth
Image default
Alarmsysteem

Lockpick gebruiken om een hangslot te openen

Omdat lockpicking nog best een nieuwe bezigheid is vinden veel mensen het lastig om te beoordelen of de gebruikers wel een legitieme intentie hebben. Men denkt al snel dat er achterliggende motivaties liggen bij het beoefenen van lockpicking. Jammer genoeg zal dit in de praktijk ook zeker wel plaatsvinden. Omdat de meeste mensen gewoonweg het idee hebben dat lockpicking ook echt goed in te zetten is voor het snel kunnen openen van sloten.  Zie dit gave ebook over lockpicking.

 

 

Hangslot openen met lockpicking

 

Visie van lockpick beoefenaars

Deze visie over lockpicking is echter niet heel realistisch. Het is namelijk zo dat ook slotenmakers geen gebruik maken van lockpicking omdat er simpelweg snellere manieren zijn om sloten te openen. Wat wel een groot voordeel is van lockpicking is dat er geen schade wordt toegebracht aan het slot. Dit kan in sommige situaties heel voordelig zijn. Echter moet je het er dan wel voor over hebben om er extra energie in te steken om het slot open te lockpicken.

Puzzelen met lockpicks

Het is echt niet makkelijk om een slot open te krijgen met lockpicking. Het is juist heel erg moeilijk, dit is juist de reden was voor mensen het als een uitdaging zien om het voor elkaar krijgen. Het duurt soms uren een simpel slot open te krijgen.

Daarom is lockpicking zeker niet de beste keuze als het aankomt op het snel kunnen openen van een slot. Als dit je doel is dan is het niet verstandig om lockpicking hiervoor te gebruiken.

http://www.instructables.com/id/Open-a-padlock-with-a-paperclip-and…-thats-all./