Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Lekker eten in Amsterdam Zuidoost

Lekker eten in Amsterdam Zuidoost

Een restaurant in Amsterdam Zuidoost vinden is niet zo moeilijk, een keuze maken is de echte uitdaging. Zuidoost is een plek waar alle culturen uit de wereld samenkomen, en je leert deze culturen het beste kennen door ze letterlijk te proeven. De traditioneel Liberiaanse keuken smaakt heel anders dan de Nordic gerechten bij GåRD. Waar kun je lekker eten bij een gezellig restaurant in Amsterdam Zuidoost? Wij helpen je de juiste plek te vinden!

World of Food

In de voormalige parkeergarage Develstein is nu een horeca verzamelplaats waar meer dan 25 bedrijven hun eetcultuur uitdragen met heerlijke gerechten. Zo vind je hier de Afrikaanse keuken, Turkse specialiteiten uit Istanbul, authentiek Chinees wokken, Japanse Sushi en zelfs de Amerikaanse Fastfoodketen McDonald’s is hier vertegenwoordigd. Je zit hier niet zomaar in een restaurant in Amsterdam Zuidoost, je kunt ook specialiteiten proeven in het Foodcourt, een concept waarbij je hier en daar een klein hapje kunt proberen. Dit is een bijzondere manier om kennis te maken met de wereldkeuken.

GåRD

Voor een heerlijk Scandinavisch restaurant in Amsterdam Zuidoost moet je uiteraard bij GåRD zijn. Dit is dé plek om te genieten van de Nordic kitchen. Ben je niet bekend met de heerlijke lekkernijen uit de Sandinavische keuken? Geen nood, op het menu zie je niet alleen de gerechten staan, maar ook de afzonderlijke ingrediënten zodat je weet wat er op jouw bordje ligt. Dat is een heel leuke en tevens leerzame manier om kennis te maken met een keuken waar je wellicht niet zo bekend mee bent. Van Zweedse gehaktballetjes naar Noorse kabeljauw, Smörrebröd uit Denemarken en nog veel meer. En stiekem hebben we ook een hamburger op het menu zien staan waar de Amerikanen jaloers op zullen zijn!

ArenAPoort

Voor een restaurant in Amsterdam Zuidoost is het ArenA gebied een voor de hand liggende keuze. Je kunt bij de ArenAPoort diverse eetgelegenheden vinden, van een snelle hap bij de FEBO tot heerlijke verse sushi. Hoewel de wereldkeuken hier niet zo compleet vertegenwoordigd is als bij World of Food, kun je hier wel de meest populaire gerechten vinden uit alle windstreken. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse specialiteiten zoals verse pizza’s, de Aziatische keuken en diverse grill specialiteiten met unieke kruiden combinaties. Je zult hier niet de finesse ervaren van een specialiteiten restaurant in Amsterdam Zuidoost zoals GåRD, maar als je rondhangt bij de ArenA kun je hier terecht voor een divers aanbod aan stijlen.

Courtyard Hotel

Je kunt in stijl overnachten bij het Courtyard hotel van de Marriott groep. Dit is een modern hotel op slechts 600 meter verwijderd van de Amsterdam ArenA, ruim 5 kilometer van de Amsterdam RAI en IBC. Schiphol Airport ligt op een afstand van 13 km. Het is een mooi hotel met een ruime lobby en een bijzondere wenteltrap. Je zult je bij aankomst al direct op je gemak voelen. Uiteraard is er gratis WiFi in het gehele pand aanwezig, de kamers zijn nieuw en in perfecte staat voor alle gasten. En als je honger hebt is een heerlijk restaurant in Amsterdam Zuidoost niet ver verwijderd, het Scandinavische GåRD restaurant is namelijk de officiële eetgelegenheid van het Courtyard hotel!

We wensen je een aangenaam verblijf in Amsterdam Zuidoost, en natuurlijk smakelijk eten!

 

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/