Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Leer Nederlands of Frans in totale ontspanning

Leer eenvoudig een nieuwe taal

Als u volledig ontspannen bent, dan bent u meer ontvankelijk voor het leren van een nieuwe taal. Bent u op zoek naar Dutch courses Den Haag of een cursus Frans Den Haag, dan geeft de methode van Heart of Language u energie en zelfvertrouwen. Zowel kinderen, tieners als volwassenen hebben bij dit taalinstituut al uitzonderlijke successen geboekt bij het leren van een vreemde taal in diepe ontspanning en onder hypnose. Op basis van uw behoeften en vaardigheden wordt een programma op maat voor u opgesteld.

Dutch courses Den Haag voor beginners en gevorderden

Door een cursus die u op een ontspannende manier volgt bent u ontvankelijker voor de onbekende klanken van een nieuwe taal en verbetert uw accent moeiteloos. Ook als u de taal vroeger heeft geleerd en weer wilt opfrissen of als het u in het verleden niet gelukt is om de taal te leren, dan biedt deze cursus de ideale omstandigheden om te slagen. Bent u een beginner of een gevorderde in de Nederlandse taal? Bij Heart of Language volgt u een cursus die in Den Haag of online gegeven wordt. Alle docenten zijn native speakers en hebben uitstekende onderwijsvaardigheden. Met hun methode slaat u saaie grammatica en woordenlijsten over en leert u snel vloeiend Nederlands spreken.

Europese taalcursussen en cursus Frans Den Haag

De lessen bestaan uit verschillende fasen. In de eerste fase, als u volledig relaxt bent, wordt een tekst aan u voorgelezen. Daarna vervolgt de leraar met een interactieve fase, waarbij diverse aspecten van de taal aan bod komen. Tijdens deze fase bent u gewoon wakker. De derde fase van diepe ontspanning of hypnose bevordert dat u nieuwe elementen goed kunt vasthouden. Of het nu gaat om Engels, Spaans of een cursus Frans Den Haag, met deze methode creëert u een solide basis.

Tijdens een gratis proefsessie kunt u ontdekken of de taallessen van Heart of Language bij u passen. Voor Dutch courses Den Haag, maar ook voor niet-Europese talen bent u bij dit instituut aan het juiste adres. U leert hier de taal met het gemak van een kind dat zijn moedertaal leert!