Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Koers van Litecoin

Op het moment van schrijven ligt het aanbod van Litecoin op 64.624.618 LTC.  Hier staat een maximum van 84.000.000 tegenover. In principe wilt dit zeggen dat er maximaal 84 miljoen Litecoins in de omloop kunnen zijn. Ook de marktkapitalisatie is een fascinerend gegeven. Bij Litecoin ligt dit momenteel op meer dan 3 miljard dollar. Specialiste zeggen dat het maximale aanbod van Litecoin een effect gaat veroorzaken dat ervoor zorgt dat de prijs meer opgedreven wordt. De mainstreamstatus is de factor die het meeste invloed uitoefent op de koers Litecoin.

 

 

                                                                                               

 

 

5 belangrijke kenmerken van Litecoin

 

Litecoin wordt als klein beschouwd tegenover de populair Bitcoin. Desondanks biedt Litecoin toch een hoop alternatieve functies. De belangrijkste kenmerken worden hier kort beschreven.

 

–          Transactiekosten zijn laag

–          Mining gebeurd met hardware van consumentenkwaliteit

–          Aanbod verviervoudigt. Van 21 miljoen naar 84 miljoen.

–          Miningprobleem veranderd om twee en halve dag

–          Transacties tot 4 keer sneller

 

 

Geen garantie op winst

 

Over het algemeen zijn de koersen van het overgrote deel cryptovaluta vrij onstabiel en schommelt het nog al. Deze schommelingen bieden kansen maar ook valkuilen dus wees voorzichtig aangezien je in het ergste geval ook snel geld kunt verliezen. Natuurlijk kun je ook geld verdienen maar hier is uiteraard geen garantie voor. Het handelen in crypto is volledig op eigen risico. Wanneer je interesse hebt in het verhandelen van cryptovaluta wordt er aangeraden om eerst onderzoek te doen of zelfs lessen of cursussen te volgen. Even terug naar de koersen. Iedereen heeft namelijk wel eens een verhaal gehoord van iemand die grote geldbedragen heeft verdiend door gebruik te maken van een koersstijging. Dit is mooi, maar weet dat koersen nooit allemaal maar omhoog gaan. Een hoge mate van onstabiliteit werkt twee kanten op en hier moet iedereen die zich bezig houdt met crypto zich bewust van zijn. Probeer dus gebruik te maken van de kansen die je worden geboden en handel te allen tijde met geld dat je op dat moment ook daadwerkelijk kunt ‘missen’. Het laatste wat je wilt is in de schulden terecht komen.

https://www.litecoinkoers.info/