Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

Accessoires en onderdelen voor je Kever koop je online

Voor VW Kever onderdelen check je paruzzi.com. Deze VW Classic specialist heeft een enorme voorraad authentieke onderdelen. Als we een kijkje nemen in het magazijn treffen we onder meer: kleine en grote accuplaten, verchroomde bumpers en bumpers van staal, benzinekranen en benzineleidingen, revisiemotoren, versnellingsbakken met rubbers en steunen, remtrommels en schokbrekers. Nu is dit slechts een kleine greep uit het assortiment van meer dan een half miljoen parts. Zou jij wel eens een kijkje willen nemen in het 2000 m² grote pakhuis? Je kunt je online aanmelden voor een rondleiding. Alvast heel veel plezier!

Diverse kever onderdelen beschikbaar

Heb jij specifieke Kever onderdelen nodig? Een zoek tip: het Paruzzi-team heeft het aanbod ingedeeld in de volgende tien groepen:

-Motor;

-Benzine, Uitlaat, Kachel;

-Transmissie;

-Vooras, Besturing;

-Achteras, Differentieel;

-Remmen, Velgen;

-Bumpers t/m 7.1974, Chassis, Hand & Voetbedieningen;

-Bumpers vanaf 8.1974, Carrosserie, Interieur;

-Elektriciteit;

-Diversen.

Onder elk van deze hoofdcategorieën vallen meerdere subgroepen. Neem nu Transmissie. Als je daar een vinkje bij plaatst, verschijnt de opsomming:  Versnellingsbak, Versnellingsbakhuis en ophanging, Tandwielen en Assen t/m 1960, Tandwielen en Assen vanaf 1960,  Versnellingsbakhuis 3-traps automaat en Versnellingsbak bevestigingsdelen. Een indeling als deze maakt het zoeken naar dat ene, juiste onderdeel gemakkelijk. Om er zeker van te zijn dat je echt bestelt wat je nodig hebt, heeft ieder component een eigen nummer gekregen. We bedoelen dan een Paruzzi-nummer, want er is natuurlijk ook nog een origineel nummer.

Heb je op dit moment even niets nodig? Het kan toch zinvol zijn, rond te neuzen op de Paruzzi-site. Je vindt er namelijk informatie waar je vast iets aan hebt. Handleidingen bijvoorbeeld en tools als bouwjaar herkenning, motor herkenning, stroomverdeler / ontstekingstool, motor calculator en versnellingsverhoudingen calculator. Alle Paruzzi Magazine artikelen die eerder gepubliceerd zijn, kun je online per onderwerp opzoeken en teruglezen. Een specifiek stuk printen en bewaren kan ook. Om dit te doen hoef je geen vaste klant te zijn, inloggen is zelfs niet nodig. Paruzzi is zo vriendelijk haar kennis vrij en open te delen met iedereen die er interesse in heeft.

https://www.paruzzi.com/