Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Kipper kopen? | Konag

Een kipper kopen bij Konag

Bent u op de markt voor een kipper, ook wel bekend als een kiep-aanhangwagen? Dan zit u goed bij Konag! Wij zijn al ruim 20 jaar dé specialist van Nederland op het gebied van aanhangwagens en trailers. Met een ruim assortiment aan talloze aanhangwagens (zoals koelaanhangers, vriesaanhangwagens of autoambulances), in allerlei soorten, maten en uitvoeringen, kunt u bij ons altijd wel vinden waar u naar op zoek bent. Lukt dat toch niet? Dan kunt u ons ook inschakelen voor op maat gemaakte wagens. Wij beschikken namelijk over onze eigen productiefaciliteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een kipper kopen en heeft u vragen voor ons? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Bel ons via +31(0)527 652 190 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Kiep-aanhangwagens tegen de scherpste prijzen

Kippers zijn erg handig om zand, stenen of tuinafval mee te vervoeren. Door de aanhangwagen te kieperen kunt u de lading immers makkelijk lossen. Wij verkopen kiepers in diverse modellen en verschillende afmetingen. Deze kunnen indien gewenst ook op maat gemaakt worden. Zo kunnen we de kippers onder meer uitbreiden met oprijplaten, een verlaagd chassis zodat de wagen perfect op de weg ligt, opzetborden of loofrekken, of steunpoten voor extra stabiliteit.

Ook voor onderhoud

Het is erg belangrijk dat u met een kipper de weg op gaat waar niets aan mankeert. Problemen met de kipper verlagen de verkeersveiligheid. Daarmee brengt u uzelf, alsmede andere deelnemers in het verkeer in gevaar. Laat daarom regelmatig uw aanhangwagen onderhouden. Konag beschikt daarvoor over een Bovag gecertificeerde werkplaats. Ons team van ervaren monteurs verzorgt graag onderhoudswerkzaamheden voor u.

Neem bij vragen gerust contact op!

Wilt u een kipper kopen? Heeft u vragen over ons aanbod of de mogelijkheden omtrent maatwerk oplossingen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om verder te informeren. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190 of door middel van het contactformulier op de website. Bezoek ook eens ons showterrein aan de Hakstraat 11, 8308 AH in Nagele.

 

https://www.konag.nl/