Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Airconditioning laten installeren

Wilt u ruimtes in uw woning of bij u op kantoor altijd op optimale en aangename temperatuur houden? Bent u klaar met de temperatuurschommelingen als gevolg van het weer?

Dan kunt u door Nico’s Koeltechniek een airconditioning laten installeren! Wij zijn een bedrijf dat sinds 2007 gespecialiseerd is in de installatie en onderhoud van airconditioning systemen. Graag zorgen we er voor dat u niet meer in een benauwde omgeving hoeft te zitten.

Een airco is zowel in de warme zomermaanden als de koude wintermaanden handig. Behalve dat deze voor verkoeling kan zorgen, kan het systeem namelijk ook ruimtes verwarmen. Maak daarom gebruik van de kennis en ervaring van Nico’s Koeltechniek en laat ons een airconditioning installeren bij u thuis of op kantoor! Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Nico’s Koeltechniek is een bedrijf dat werkzaam is in Stampersgat en omgeving. Ook helpen we u graag als u in plaatsen als Fijnaart, Zevenbergen, Dinteloord, Roosendaal, Kruisland, Dintelmond, Heijningen of Oudenbosch woont. Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u telefonisch contact opnemen via 06 – 28956430.

Waarom een airco laten installeren?

Door een airconditioning te laten installeren door Nico’s Koeltechniek kunt u binnenkort ook van de vele voordelen van een airco systemen. Wist u dat een airco ruimtes zowel kan verkoelen als verwarmen? Zo is uw kamer altijd op de perfecte temperatuur! Verder brengt een airco ook de volgende voordelen met zich mee:

  • Het zorgt voor luchtfiltering;
  • De kamer is altijd op een prettige en comfortabele temperatuur;
  • De isolatie van gebouwen wordt met een airco verbetert;
  • Airco’s maken ruimtes minder benauwd;
  • U zult veel fijner slapen of werken met een airco in de kamer;

Ziet u deze voordelen wel zitten? Laat dan een airconditioning installeren door Nico’s Koeltechniek!

Nico’s Koeltechniek installeert graag uw airconditioning

Nico’s Koeltechniek is al sinds 2007 expert in de installatie van airconditionings. Wij zijn werkzaam bij particulieren thuis en bij bedrijven op kantoor. Al ruim 10 jaar hebben we vele mensen tevreden mogen stellen met onze deskundige installaties en onderhoudswerkzaamheden.

Neem contact op voor een afspraak!

Geïnteresseerd in het laten installeren of repareren van een airconditioning? Nico’s Koeltechniek is u graag van dienst. Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 28956430 en middels het contactformulier op onze website.

https://www.nicoskoeltechniek.nl/