Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Implantologie Den Haag

Implantologie Den Haag

Een stralende glimlach met een mooie tandenrij, willen we dit niet allemaal zo graag? Laat het missen van één of meerdere tanden of tanden in slechte conditie uw glimlach niet wegnemen en kies voor implantologie.

Wat is implantologie?

Bij implantologie worden bestaande tanden, die uitgevallen of niet meer te behandelen zijn, vervangen door kunstmatige wortels namelijk de implantaten. Zowel voor een enkele tand als voor een volledige tandenrij kan deze techniek gebruikt worden met zeer mooie esthetische resultaten. Tandimplantaten worden in het bot geschroefd waar ze verloop van enkele weken in vastgroeien. Na het vastgroeien kan vervolgens op het implantaat een kroon of een brug geplaatst worden. Implantologie biedt verschillende voordelen. Zo zit uw gebit stevig vast en zijn de tanden even sterk en krachtig als uw echte tanden. U zult dus geen problemen ondervinden met hardere voedingsmiddelen. Op esthetisch vlak zult u zien dat de kaaklijn de originele contour blijft behouden.

Het team van Implantologie Den Haag

Uw tandarts Ypenburg, tandarts Nootdorp en tandarts Leidschenveen staan garant voor kwaliteitsvolle tandzorg en implantologie. Alle tandartsen hebben hun eigen specialisaties en blinken hier ten volle in uit. Opleiding, bijscholingen, kennis en ervaring zorgen ervoor dat uw gebit steeds professioneel en met de grootste zorg behandeld wordt. Voor alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en de meest geschikte materialen om afstoting absoluut te vermijden en het mooiste resultaat te geven.

Bent u op zoek naar een professionele en deskundige implantoloog? Tandarts Ypenburg, tandarts Nootdorp en tandarts Leidschenveen helpen u graag aan alle informatie en bekijken samen met u de mogelijkheden om u terug die stralende glimlach met een perfect gaaf gebit te geven. Goed opgeleide implantologen, de modernste behandeltechnieken en een aangename omgeving, daar kunt u op rekenen.

https://www.tandarts-nootdorp.nl/