Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Een cementdekvloer met een goede bewapening

Denkt u erover om een cementdekvloer te leggen? Dan is het belangrijk om hier een wapening in te laten leggen. Met de juiste wapening heeft u namelijk minder kans op lelijke krimpscheuren. De kans op deze scheuren is met de juiste wapening zo’n 70% minder. Ook kan de vloer zo een zwaardere belasting aan. Zoekt u een goed bedrijf dat zo’n vloer voor u kan leggen? Multi Vloeren Brabant is zo’n bedrijf. Zij leggen cementdekvloeren met de grootste precisie, inclusief het infrezen van vloerverwarming. Zo heeft u een mooie vloer, die ook nog eens heel prettig aanvoelt. Met een cementdekvloer maakt u het lekker warm en gezellig in huis.

De secure werkwijze van dit bedrijf

Als u Multi Vloeren Brabant uit Boekel inschakelt voor het laten leggen van uw vloer, dan gebeurt dit op de juiste wijze. Zij leggen een cementdekvloer namelijk in twee lagen, zodat de bewapening daartussen aangebracht kan worden. Natuurlijk wordt de vloer goed afgewerkt, zodat deze er wel fantastisch uitziet. Wilt u bovenop de cementvloer nog parket of tapijt aanbrengen? Dan kunt u beter geen gebruik maken van bewapening. Bewapening is alleen nodig als de cementvloer alleen wordt gebruikt, of wanneer er een coating overheen wordt aangebracht.

Lekkere warme voeten door vloerverwarming te laten infrezen

Als u ook vloerverwarming wilt laten infrezen in uw cementvloer, dan kunt u dit ook overlaten aan Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Vloerverwarming biedt enkele voordelen ten opzichte van radiatorverwarming. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar het is ook energiebesparend en zeer effectief. Kiest u voor het infrezen van vloerverwarming? Laat dit dan over aan de specialisten van Multi Mortel Brabant. Zij leggen uw vloerverwarming vakkundig aan met ondersteuning van hun ervaren partners. Tijdens het hele proces wordt er natuurlijk bekeken of alles nog volgens plan verloopt. Wilt u weten wat Multi Vloeren Brabant u kan bieden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.