Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Houd deze 4 dingen in je achterhoofd wanneer je bekers laat bedrukken als relatiegeschenk

Houd deze 4 dingen in je achterhoofd wanneer je bekers laat bedrukken als relatiegeschenk

Bedrukte bekers zijn nog steeds een zeer populair relatiegeschenk om uit te delen op beurzen, congressen en tijdens open dagen. Relatiegeschenken worden veelal uitgedeeld om de band met de relatie, zoals een klant, leverancier of andere zakenpartner, te verstevigen, maar ook om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Bekers bedrukken kun je bij verschillende partijen laten doen, waaronder Loopper. Van plan om bekers te laten bedrukken als relatiegeschenk? Neem dan ook snel eens een kijkje bij de bedrukte bidons van Loopper en houd dan onderstaande vier dingen in je achterhoofd.

 

Je zult altijd minimaal 10, 25 of soms zelfs 50 stuks moeten afnemen

Wanneer je professioneel relatiegeschenken, zoals bekers, mokken, pennen, linnen tassen, petten, paraplu’s en dergelijke, laat bedrukken, zul je rekening moeten houden met de minimale afnamehoeveelheid. In de praktijk houdt dit in dat je altijd minimaal 10, 25 of soms zelfs 50 stuks van hetzelfde product en ook nog eens met dezelfde afdruk zult moeten afnemen. 

 

Grote bestelling? Dan geniet je van een flinke staffelkorting!

Daar staat echter wel weer tegenover dat wanneer je een grote bestelling plaatst, van zeg maar 250 stuks of meer, je geniet van een flinke staffelkorting. Vaak begint deze staffelkorting al bij kleinere afnamehoeveelheden, maar loopt de korting wel steeds verder op naarmate het aantal bestelde stuks meer wordt. Zo kan de totale korting in sommige gevallen zelfs oplopen tot maar liefst 15 procent per bedrukte beker.

 

Full colour kost uiteraard meer dan een afdruk in zwart-wit

Wanneer je wel eens een afdrukje hebt laten maken bij de supermarkt of in een speciale copyshop, dan weet je dat een afdruk in kleur meer kost dan een simpele afdruk in zwart-wit. Voor het bedrukken van bekers geldt eigenlijk precies hetzelfde. Hoe meer kleuren en hoe ingewikkelder de afdruk, hoe dieper je in de buidel zult moeten tasten.

 

Bestel ruim van tevoren, wil je het product op tijd ontvangen

In het geval je de bedrukte relatiegeschenken op een beurs, congres of open dag wilt uitdelen, wil je jouw bestelling natuurlijk wel op tijd ontvangen. Wanneer je de bedrukte bekers pas een paar dagen later ontvangt, is het al te laat en zit jij met die bekers opgescheept. Omdat er een vrij lange levertijd op bedrukte relatiegeschenken kan zitten, luidt onze laatste tip: bestel ruim van tevoren! Zo weet je zeker dat je het product op tijd ontvangt.

 

https://www.loopper.com/