Pcbrehoboth
Image default
Woning en Tuin

Hippe deuren kamerhoog in afwisselende kleuren

Er wordt volop geklust in ons land. We maken van de rommelkamer een werkruimte, schilderen de muren, vervangen de oude luxaflex door moderne lamellen en kopen een nieuw vloerkleed. Maar hoe zit het met de deuren in huis? Is het zo langzamerhand niet de hoogste tijd om die saaie witte deuren met beschadigingen eruit te halen? Strak vormgegeven deuren in zwart met glas; die zullen je huis echt een boost geven.

Een binnendeur glas zwart is hartstikke populair. Als je op mijndeurenwinkel.nl kijkt onder het kopje ‘binnendeuren’ staan ‘zwarte binnendeuren’ bovenaan. Het aanbod is groot en afwisselend. Iedere deur is van uitstekende kwaliteit. Er zitten stompe en opdek uitvoeringen tussen. Je kunt kiezen voor glasdeuren of voor dichte deuren. De combi zwart met glas zorgt voor een prachtige uitstraling. Hoeveel panelen en in welke maat, is helemaal aan jou. Wordt het mat, blank of getint glas? Je bepaalt het allemaal zelf. De foto’s die het Mijndeurenwinkel-team online heeft gezet zijn bedoeld ter inspiratie. De details mag je zelf invullen en dan bedoelen we ook de afmetingen en het bijbehorende hang- en sluitwerk.

Zwart is natuurlijk geen must. Je kunt ook gaan voor een houten deur, eentje in een lichtgroene tint of een tijdloos grijs model. Zo’n uitgebreid kleurenpallet zie je ook terug als je het aanbod voordeuren bekijkt. Voor beige, blauw, groen en rood wordt veel gekozen. We beschrijven kort twee voordeuren. Te beginnen met een Weekamp deur: de WK1962. Deze deur is leverbaar in vier maten: 88×211,5 cm; 93×211,5 cm; 88×234 cm en 93×234 cm. Qua voor-lak zijn er de volgende opties: wit, grijs, blauw, rood en antiekgroen. De deur heeft een klein vierkanten paneel van blank isolatieveiligheidsglas of blank isolatieglas. Zwolle, zo heet de Austria deur die in maar liefst 9 afmetingen gemaakt wordt. De breedtematen gaan van 83 cm tot 93 cm. De hoogtes beginnen met 201,5 cm en eindigen bij 231,5 cm. De weldorpel wordt voor €25,00 vooraf gemonteerd, maar hij kan ook los meegeleverd worden.

https://www.mijndeurenwinkel.nl