Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Het personeelstoilet: zo houd je het leefbaar

Collega’s heb je niet voor het uitzoeken. En daarom kun je best pech hebben met de wijze waarop sommige van je werkkompanen het personeelstoilet achterlaten. Daar waar de één het closet als nooit tevoren laat blinken na een bezoekje, laat de andere collega het niet bepaald netjes. Als werkgever kun je wel een aantal voorzorgsmaatregelen treffen, zodat de arbeidskrachten eerder geneigd zijn om hun best te doen er geen rommeltje van te maken. In dit blog geven we je een aantal tips. 

 

Toiletbril cover 

 

Soms liggen er dusdanig veel spetters op de wc-bril, dat je je hardop afvraagt hoe iemand dat voor elkaar heeft gekregen. Om de toiletbezoekers later op de dag ook een schone bril te gunnen, kun je ervoor kiezen om toiletbril covers naast de pot te plaatsen. Dit zijn uitsnedes van papier die de precieze afmetingen hebben van de bril en gemakkelijk over de rand geplaatst kunnen worden. Hiermee faciliteer jij als werkgever die dingen die nodig zijn voor een comfortabel bezoek aan het kleinste kamertje. 

 

Dispenser 

 

Niet iedereen vindt het even prettig om zitting te nemen op een wc-bril die onbehandeld is. Het kan daarom helpen om een dispenser aan de muur te bevestigen, waarmee het closet kan worden afgenomen. Dit apparaat werkt op een dusdanige manier, dat je een velletje toiletpapier er alleen maar onder hoeft te houden. Even vegen over de randen en voila: je kunt plaatsnemen.

 

Luchtverfrisser

 

WC-bezoekjes gaan soms gepaard met ongewenste geuren waar je niet bepaald op zit te wachten als je naar het personeelstoilet gaat. Het kan dan helpen om een luchtverfrisser in het nisje van het toilet te plaatsen. De stap voor collega’s om hier gebruik van te maken is zo klein, maar wel zeer efficiënt. Het spuiten van wat wc gel net onder de rand kan eveneens een handige manier zijn. 

 

Schoonmaak groothandel


Ben je er klaar voor om je personeelstoilet wat leefbaarder te maken dan dat het nu is? Schoonmaak groothandel Facility Trade Group kan je hier bij helpen. Facility Trade Group is een specialist op het gebied van non-horeca, schoonmaakmiddelen en alles wat te maken heeft met hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en machines.

https://facilitytradegroup.nl/