Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Help: ik moet thuiswerken

Vanwege COVID-19 is thuiswerken opeens helemaal een ding geworden. Het heeft natuurlijk z’n voordelen, maar er komt in je huis wel opeens een geheel nieuwe situatie, waar je misschien niet helemaal op voorbereid bent. Waar je werk misschien de juiste PC aanbood op locatie, moet je er nu zelf voor zorgen dat je deze hebt? Geen zorgen, BTO helpt je hiermee. Zij maken het mogelijk om zelf een PC, of een laptop samen te stellen, precies naar uw wensen.  

Zelf je PC samenstellen

Misschien zit je er wel helemaal niet op te wachten: een grote PC in jouw werkruimte. BTO maakt het voor jou mogelijk om je eigen PC samen te stellen, op precies de wijze hoe jij hem wil hebben. Je kan natuurlijk de PC overnemen die je op je werk ook hebt, maar waarom zou je hem niet verder aanpassen? Dit zorgt voor de optimale werkervaring, en daardoor ook voor een nog beter resultaat. Allereerst maak je de keuze tussen een liggend of staand model, waarbij je kijkt wat er het beste in jouw werkruimte past. Vervolgens is het mogelijk om elk onderdeel aan te passen, precies hoe jij het wil. Denk hierbij aan de grootte van de opslag, de snelheid van de processor en of jij wel of niet gebruik wil maken van processor-koeling. Nadat je alle technische aspecten van jouw PC hebt samengesteld, is het ook nog mogelijk om er extra pakketten, of benodigdheden bij te bestellen, zoals bijvoorbeeld een Office-pakket, of een extra muis of toetsenbord. 

BTO helpt met alles

Misschien heb je wel helemaal geen verstand van welke onderdelen jij precies nodig hebt. Wanneer dit het geval is, helpt BTO je maar al te graag. Via een ingebouwde chatfunctie op de website, helpt een medewerker jou om zo samen de perfecte PC voor jou te ontwikkelen. Deze medewerker weet jou precies de juiste vragen te stellen; zo hoef je geen verstand te hebben over de PC zelf, maar krijg je alsnog precies de PC die jij nodig hebt. Denk je het wel alleen aan te kunnen? Dan kan je op de website van BTO direct aan de slag! 

 

https://www.pcbrehoboth.nl/