Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Geef je tuin een make over

Kijk je al een tijdje uit op een tuin die nog niet af is? Dan is dit het moment om je tuin een make over te geven! Of het nou winter, zomer, lente of herfst is, de tuin kan een verlengde worden van jouw huis. Met heaters, kachels of een gezellige openhaard is de tempratuur goed te regelen in het najaar. Bij Buitenkampioen hebben ze een breed aanbod voor alles om jouw tuin gezellig te maken. Ben je benieuwd wat je kan doen voor een mooie tuin make over? Lees dan verder! 

 

Tuinhuis of overkapping 

Om te beginnen kan je kiezen voor een tuinhuis, een overkapping of een combinatie hiervan. Bij Buitenkampioen is er een groot aanbod aan tuinhuizen en overkappingen, zodat er altijd iets bij zit voor jou. Op de website zijn er allerlei filters waarbij je jouw wensen aan kan geven. Je vult hier de gewenste breedte, diepte, hoogte, houtdikte, prijs en het soort dak in. Vervolgens laat de website de resultaten zien die bij jouw behoeften passen. Weet je nog niet wat je precies wil, dan kan je sommige filters natuurlijk ook oningevuld laten. Je kunt ook kiezen voor heaters, zodat je in de winter ook plezier hebt van je tuinhuis. In de zomer kan je er een schaduwnet of zonnezeil voor hangen, zodat je uit de zon zit. 

 

Stoelen en banken 

Als je een mooi tuinhuis hebt uitgezocht is de tweede stap natuurlijk een comfortabele loungeset en stoere houten tafel. Bij Buitenkampioen is er keuze uit een complete tuinset of losse tuinstoelen en tafels. Heb je kleine kinderen dan kan je ook kiezen voor een picknicktafel of een tuinbank. De banken zijn van teak of reeds behandeld. Hierdoor ben je zelf niet druk met onderhoud. Vind je het leuk om een houten bank te verven in een hippe kleur, dan kan dat natuurlijk ook. 

 

Accessoires 

Als je het tuinhuis en de meubels hebt uitgezocht is het tijd voor de aankleding. Bij Buitenkampioen is er keuze uit allerlei soorten buitenverlichting. Mooie verlichting zorgt gelijk voor sfeer in de tuin. De lampen zijn verkrijgbaar in materialen zoals RVS, metaal en gehard glas. Naast de gebruikelijke lampen van 220- 240 Volt zijn er ook lampen verkrijgbaar op zonne-energie. Het voordeel is dat je hiervoor geen stroomkabels hoeft aan te leggen, en het is natuurlijk duurzaam. Heb je nou een huisdier en wil je hem/haar ook een eigen lekje geven in de tuin, dan zijn er ook mooie honden- en kippenverblijven te verkrijgen. 

 

Bekijk het aanbod

Heb je zin gekregen om je tuin aan te pakken en er een gezellig plekje van te maken? Ga dan naar de website en laat je inspireren. Heb je vragen? Dan helpt de klantenservice je graag! 

 

https://www.pcbrehoboth.nl/