Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Ga voor duurzaamheid met een pelletkachel

Vindt u milieuvriendelijkheid ook zo belangrijk? Bent u daarom op zoek naar een kachel die op duurzame wijze uw woning kan verwarmen? Bacor Houtkachels heeft precies waar u naar op zoek bent. Wij verkopen namelijk pelletkachels. Dit zijn kachels die warmte opwekken door pelletkorrels te verbranden. Dit resulteert in een schone verbranding en een gelijkmatige verwarming van de ruimte. Door middel van een systeem dat de dosering van de pellets automatisch reguleert zorgt het systeem automatisch dat uw ruimte op de gewenste temperatuur gehouden wordt. Zodra dat het geval is houdt de kachel op met verwarmen.

Pelletkachels kopen bij Bacor Houtkachels

Bij Bacor Houtkachels kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan pelletkachels, houtkachels, rookkanalen en installaties. Door deze bij ons te bestellen geniet u van allerlei voordelen. Voor uw gemak hebben we deze in een overzichtelijk rijtje gezet:

  • De scherpste prijzen van Nederland
  • Een eigen installatieteam dat graag de installatie komt verzorgen
  • Advies van echte experts
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Overal in Nederland bezorgd
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 1000,-

Ontvang subsidie van de overheid

De Nederlandse overheid heeft besloten subsidie te verstrekken om de aankoop van milieuvriendelijke kachels te bevorderen. Wie een pelletkachel koopt komt daarom onder omstandigheden in aanmerking voor deze subsidie. Door deze kachel te kopen bespaart u dus op kosten en draagt u tevens uw steentje bij aan een beter milieu. Hoeveel subsidie u precies ontvangt ligt aan de aankoopprijs van de kachel en het kW vermogen daarvan. Informeer gerust verder!

Kom langs in onze showroom

Als u de kachels werkend wilt zien kunt u langskomen in onze showroom. Wij heten u van harte welkom. Een team van deskundige medewerkers staat klaar om u vrijblijvend te adviseren over onze producten. Voor meer informatie en direct contact kunt u ook telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 52 310 174.

https://www.bacorhoutkachels.nl