Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een personal coach is je beste trainingsmaatje

 

Een personal coach is je beste trainingsmaatje

De vraag “Waarom een personal trainer?” is eenvoudig te beantwoorden. Het is onderzocht en bewezen dat het motiveert als je aangemoedigd wordt bij het sporten. Die uitkomst is dan ook meteen een antwoord op de vraag. Een personal trainer motiveert. Motivatie is één, maar belangrijker is dat met behulp van een personal trainer resultaten worden geboekt. Want zonder resultaat verdwijnt uiteindelijk ook de motivatie. Je kan verschillende redenen hebben om met een personal trainer te werken. Of het nu gaat om afvallen, in vorm te blijven, blessure preventie of fitter worden. De reden dat je daarvoor beter een personal trainer kan inschakelen, is eenvoudig: het zorgt voor resultaat. Maar er zijn nog veel meer redenen te noemen waarom het inschakelen van een personal trainer zinvol is.

Individuele begeleiding

Er is steeds meer vraag naar coaches die mensen individueel begeleiden. Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een arts iemand beter maakt, een psycholoog je kan helpen, zo zorgt een personal trainer er onder andere voor dat je conditie verbetert, je vetpercentage afneemt, spierkracht verbetert, dat je strakker wordt en dat je, fysiek en mentaal, fitter én gezonder wordt. 

Vaardigheidstraining

Beoefen je een bepaalde sport en wil je daar beter in worden dan zal een Personal Trainer je vaardigheden aanleren om je techniek te verbeteren. De Personal Trainer zal de vaardigheidstraining opnemen in je programma zodat je niet alleen kracht- en uithoudingsvermogen, maar ook behendigheid en focus verbetert.

Leer een nieuwe manier van trainen

Als je al jaren bezig bent en je hebt de vorm en conditie al en je bent vastgeroest in een bepaalde manier van trainen dan is de Personal Trainer voor jou de oplossing om meer plezier te krijgen in je training. Door middel van nieuwe functionele trainingen kan hij je weer opnieuw een uitdaging geven zodat het weer leuker wordt en je motivatie weer gaat stijgen.

AdemaVitaal

Ready2Change biedt een breed aanbod aan trainingen gericht op blijvend resultaat met volledige aandacht voor jouw doelen en gezondheid. Voor iedere doelgroep hebben ze een trainingsprogramma ontwikkeld. Van personal training, voedingsadvies tot aan verantwoord afvallen, het is allemaal mogelijk bij AdemaVitaal. Wil jij weten wat een maatwerktraject personal training kost en bij je past? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Na dit gesprek krijg je een maatwerkadvies voor personal training in je mail zodat je alle informatie in je op kan nemen en een besluit kan nemen. Contact opnemen met AdemaVitaal kan telefonisch of via het contactformulier die te vinden is op de website. 

https://ready2change.nl/

Gerelateerde artikelen

Wintertips voor de tuin

Een lekker dekbed voor ieder seizoen

24/7 support bij Think4