Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een lekker dekbed voor ieder seizoen

Jaja er zit een verschil tussen dekbed en dekbedovertrek. Een dekbed is het deel wat je in een dekbedovertrek doet. Een dekbed kan gevuld worden met een warme stof zoals wol of dons. Op deze manier heb je het lekker warm in de koude winternachten. In de zomer kun je het dekbed eruit halen zodat je alleen een dekbedovertrek overhoudt. Zo hou je het lekker koel. Dekbedovertrekken kun je in allerlei soorten kleuren vinden, zo weet je zeker dat er altijd wel eentje past bij jouw slaapkamer!

De verschillende maten van een dekbed

Je moet eerst de afmetingen van je bed weten voordat je kan bepalen welke maten jij thuis nodig hebt. Het is zonde om de verkeerde te kopen namelijk. Dit zijn de standaardmaten op een rijtje:

Eenpersoons: 140 x 200 en 140 x 220

Tweepersoons: 200 x 200 en 200 x 220

Lits Jumeaux: 240 x 200 en 240 x 220

Lits Jumeaux XL: 260 x 200, 260 x 220 en 260 x 240.

Diverse dekbedden

Wanneer je de maat van je bed weet kun je op zoek gaan naar een geschikt dekbed. Voordat je er eentje gaat kopen, moet je weten dat er verschillende warmteklassen als volgt zijn:

Winterdekbed: Warmte klasse 1

4 seizoenendekbed: Warmte klasse 1

All Year dekbed : Warmte klasse 2

Lente / Herfst dekbed : Warmte klasse 3

Zomerdekbed : Warmte klasse 4

Hoe kouder het seizoen, hoe hoger de warmteklassen! Een zomerdekbed is het dunste dekbed en een winterdekbed is heerlijk warm. Een All year dekbed kun je gebruiken wanneer de temperatuur vrijwel gelijk blijft in je slaapkamer. Dit is fijn als je maar één dekbed wilt aanschaffen.

Kwalitatief hoogstaand

Ben je opzoek naar een dekbed van uitstekende kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op de website van Dekbedovertrekkenenzo. Zij zijn in het bezit van een rui aanbod van verschillende dekbedden en dekbedovertrekken van verschillende materialen en merken. Heb je behoefte aan advies? Dat kan ook bij deze partij!

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/